Aslan'da OHAL!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
5073582.jpg

Türk Telekom Arena’da Trabzonspor’un ardından Başakşehir’e de mağlup olarak liderin 6 puan gerisinde kalan Sarı-Kırmızılılar’da işler kötü gidiyor. Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in kredisi iyice azalmış durumda.

Galatasaray’da sıkıntılı günler başladı... Türk Telekom Arena’da Trabzonspor’un ardından Başakşehir’e de mağlup olarak liderin 6 puan gerisinde kalan Sarı-Kırmızılılar’da işler kötü gidiyor. Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in kredisi iyice azalmış durumda.

Yönetim, duran toplardan gol yeme sıkıntısını çözemeyen ve skor üretmekte zorlanan oyunculara alternatif yaratamayan hocanın performansından hiç memnun değil. Yöneticilere göre takımın eksik bölgelerine gerekli takviyeler yapıldı ve hocaya tam destek verildi. Riekerink’in ise baskıyı kaldıramadığı düşünülüyor.

‘İyiye gitmemiz imkansız’

Futbolcular cephesinde de sıkıntı var. Başakşehir yenilgisi sonrası soyunma odasında oyuncuların ağzını bıçak açmadı. Takım içinde bir huzursuzluk olduğu konuşuluyor. Özellikle Wesley Sneijder’in maç sonu gazetecilere, “Kötü gidişi diğer oyunculara sorun. Böyle oynarsak iyiye gitmemiz imkansız” ifadelerini kullandı.

Hollandalı futbolcunun bu sözleri, takımda yine gruplaşmalar olduğu şeklinde yorumlandı. Teknik direktör Riekerink’in de son idmanda futbolcularla hiç konuşmadığı ve bu şekilde onlara tavır gösterdiği de gelen haberler arasında.

Hoca arayışı başlayabilir

Başta Levent Nazifoğlu olmak üzere yöneticiler süreci yakından takip ediyor. Kötü gidişle ilgili olarak Riekerink’ten detaylı bir rapor isteniyor. Oyuncuların da fedakârlık yapılarak tüm alacaklarının ödenmesine karşın umarsız tavırları yönetimi rahatsız etti.

Şimdi teknik ekip ve oyunculara son bir şans veriliyor:“Fenerbahçe’yi Kadıköy’de yenin, kötü gidişi bitirin. Yoksa radikal kararlar alınacak...” Bu söz konusu kararlar arasında, yeni teknik direktör arayışlarının başlaması gibi bir seçenek de olduğu öğrenildi. Bazı oyuncularla devre arasında yolların ayrılması ve yeni transferler yapılması da bir diğer seçenek olarak görülüyor.

Fanatik

PORTAL HABERİ

Son düzenleme:
Hocayla beraber kendileri de gitsin. 1.5 senede ne yapmışlar merak ediyorum?

Yöneticilere göre takımın eksik bölgelerine gerekli takviyeler yapıldı ve hocaya tam destek verildi.

hastrn lan

gitmisiniz kasimpasanin forvetini getirmisiniz

bide MLS'ten dokuk bitik bir DMC

Yönetim ISTIFA ulan!!

Anamızı ağlattınız geldiğinizden beri. Yazın çok ama boş transfer yapınca milletin gözünü boyadılar.

Neymiş gerek transferler yapıldı. Öyle mi?

Nerede lan sağ bek? Nerede lan ön libero? Nerede lan forvet? Nerede lan stoper? Nerede ha nerede?

Bursa'nın kronik sakat stoperini, Kasımpaşa'nın bizde ancak yedek olacabilecek forvetini, Trabzonun kadro dışı bıraktığı sağ bekini alarak transfer gereken bölgeler kapatıldı dersiniz ancak.

Defolup gidin şu kulüpten.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

allahin gerizekalilari gitmisler 5 milyon euro danaya girmisler su serdar aziz icin

gerekli destek verilmismis

Ilk yari bitmeden bu adami kovarlar tezinde bulunmustum. Inandigimdan degil, laf olsun diye.

Ama cidden öyle olacak :D
Ne komik ülke ya..

Dortmund takimi bile gecmis sene ve bu sene ligte cok kötü sonuclar aldi. Ama adamlarin futbola bakis acisi farkli.

Cidden sIkIldIm bu düzenden.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Gerekli takviyeler derken ? Josue,Kolbein,Eren,Emrah,Serdar ? bunlarin hangisi Galatasaray'da ilk 11 oynayacak seviyede ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk yari bitmeden bu adami kovarlar tezinde bulunmustum. Inandigimdan degil, laf olsun diye.

Ama cidden öyle olacak :D
Ne komik ülke ya..

Dortmund takimi bile gecmis sene ve bu sene ligte cok kötü sonuclar aldi. Ama adamlarin futbola bakis acisi farkli.

Cidden sIkIldIm bu düzenden.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

yine mi bildin lan

Florya'yı sattırmadan bu adamı bir şekilde uzaklaştırmak lazım.

Yoksa herif 2 senemizi yediği gibi geleceğimizi de bitirecek. Hain DURSUN.

Riekerink hocamızı yedirmeyiz. bu taraflı gazeteler toplu saldırı başlattı resmen hepsinde aynı haber.

Elimizde rahatlikla sampiyon olabilecek bir kadro var aslinda. Sampiyonluk gelmese faturanin hocaya cikmasi normal.

Elimizde rahatlikla sampiyon olabilecek bir kadro var aslinda. Sampiyonluk gelmese faturanin hocaya cikmasi normal.

bende benzer düsünüyorum aslında hernekadar umudum azalsada cünkü bakınca ne şikecilerdn ne bjkden kadromuz asla yetersiz degil

eger bir mucize olurda feneri yenersek hersey degisebilir ama eger yenilirsek hoca arayısları başlar bence

bende benzer düsünüyorum aslında hernekadar umudum azalsada cünkü bakınca ne şikecilerdn ne bjkden kadromuz asla yetersiz degil

eger bir mucize olurda feneri yenersek hersey degisebilir ama eger yenilirsek hoca arayısları başlar bence

Dogru bir taktikle feneri kolayca yenebiliriz. Ancak benim hic umidim yok. Hatta fark yiyecegimizi dusunuyorum. 3-0 4-0 falan. Ancak bu aralar dusunduklerim tutmuyor umarim bu da tutmaz.

riekerinki kovmak için yol yapıyorlar.
Bu haberleri alttan alttan bilerek veriyorlar.

radikal karar olarak fener maçını kaybedersek hoca kovulur demişler.
Bunu duyan hangi yerli oyuncu fener maçında top oynar ?

Şimdi hepsi yeni türk hoca adayını düşünüyor acaba kimi getirsek diye.

SARI KIRMIZI!

Semih Selçuk operasyona başladı.

Riekerink akıllı ise bu adamlarin fişini ceker

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

riekerinki kovmak için yol yapıyorlar.
Bu haberleri alttan alttan bilerek veriyorlar.

radikal karar olarak fener maçını kaybedersek hoca kovulur demişler.
Bunu duyan hangi yerli oyuncu fener maçında top oynar ?

Şimdi hepsi yeni türk hoca adayını düşünüyor acaba kimi getirsek diye.

SARI KIRMIZI!

Biz o düşüncede olan futbolculara onun bunun çocuğu diyoruz.Ulan kimse de demiyor çıkıp hoca mı oynasın?

Selçuk,Semih,Sabri bu çeteyi bitirmesi lazım hocanın.Bir b.ka yaradıkları yok zaten.:mad:

Bu bitik selçuğu kesmedi ya harbiden kaldıramıyor bu takımı kendisini çok sevmeme rağmen yollar ayrılmalı.Yenilgi falan umrumda değil cesaretli olsun cesur olsun iyi top oynatsın savunalım

Gerekli takviyeler yapıldı ne demek lan. Sakatlar ordusu aldınız.

Geri
Üst Alt