Aslan'da Terim heyecanı

Cevap: Aslan'da Terim heyecanı

Terim'in terapisine ihtiyacımız var.

Terim'in terapisine ihtiyacımız var.

o terapiyle ne zamana kadar dayanacagiz, yeni birisi gelsin en az 3 sene verelim, tabi iyi bir td olmak kaydiyla, 3 sene sampiyonlugu düsünmeyelim, zaten öyle de böyle de sampiyon olamiyoruz.Degisim sart.

Terim bir daha görev yapmamalı. Birden fazla kez takımımızı çalıştırmış hocalar hiç başarı getirmedi.

Terim merim bilmem, floryadan adnanlari kim cekerse o gelsin, icine ettiler takimin.

Takımımla ilgili hiçbir haber heyecanlandırmıyor beni artık.

Fatih Terim'in Milan kariyeriyle Rijkaard'ın Barça kariyerini kıyaslayalım o zaman. Öylesi daha mantıklı çünkü. İkiside ev sahibi değil?

gayet alakasız cruyff-rijkaard barcelona ? :o

ve takımda bulunan sayısız hollandalı futbolcu

illa bi karşılaştırma yapılıcaksa yapalım o zaman bi de fiorentinalı dönemine gidelim terimin

ki milandan niye kovulduğuda rijkaardın galatsaraydakinden daha kötü daha hazin bi şekilde olduğunu bilen biliyor inzaghinin son maçta alanen penaltı kaçırması costacurta maldini gibi senatörlerin oyunları ve terimin istanbula indiğinde o açıklaması

benim için sürpriz olmadı bu karar bugün olmazsa yarın ya da 3-5 gün sonra olurdu ....

:o

Fatih Terimin karizması yeter

senin gibi Galatasaraylilarin olmasi cok güzel, en azindan yeni birseyler söylüyorsun, aynen dedigin gibi, ne zaman darda olsak terim terim terim,yeter artik arkadas.

eyvallah...

Bi kere yönetimdeki iki başlılık yok edilmeli bunun için acilen seçime gidilmeli yoksa istersen Mourinhoyu getir gene sonumuz hüsran olur

alakasiz bir konu ama buraya yazmak istedim: Like aldigimiz zaman yukarida belirti olarak gözüküyor ama Like'i hangi konuda hangi mesajda aldigimiza dair bir not yok, veya öyle bisey varda benim ayarlamam mi gerek?ilgili kisiler yardimci olursa sevinirim, ne zaman like alsam hangi mesaj icin aldigimi bilmiyorum, o yüzden soruyorum.

alakasiz bir konu ama buraya yazmak istedim: Like aldigimiz zaman yukarida belirti olarak gözüküyor ama Like'i hangi konuda hangi mesajda aldigimiza dair bir not yok, veya öyle bisey varda benim ayarlamam mi gerek?ilgili kisiler yardimci olursa sevinirim, ne zaman like alsam hangi mesaj icin aldigimi bilmiyorum, o yüzden soruyorum.

F.Terim'e çarpı atmayı biliyorsun da bunu mu bilmiyorsun , profilinden tüm mesajlarıma tıkla.

Arkadaş haberde ''Terim heyecanı'' diyor, bende ise ''Terim korkusu'' başlıyor.''Hadi aslanım, koçum bu maçı alacaz.'' gibi sözlerle ateşleme devri sanırım bitmişti uzun zaman önce.

Fatih Terim'in gelmesini sadece bir yeri kalkık adamların takımdan gitmesi için istiyorum.

Ayrıca hem daha dik başlı durabilir, sahada, medyada, heryerde.

Arkadaş haberde ''Terim heyecanı'' diyor, bende ise ''Terim korkusu'' başlıyor.''Hadi aslanım, koçum bu maçı alacaz.'' gibi sözlerle ateşleme devri sanırım bitmişti uzun zaman önce.

Uefa Kupasını ''Hadi aslanım,koçum bu maçı alacağız''diyerek almıştık.Unutmuşum!

bu kadroya bu yönetime terim gelse neyazar sihirli ellere sahipmi bu adam?

Uefa Kupasını ''Hadi aslanım,koçum bu maçı alacağız''diyerek almıştık.Unutmuşum!

İroni yapmaya çalışıyorsan kötü bir örnek vermişsin.Uzun zaman önce demişim ve sanırım 10 yıl da epey uzunca bi dönem oldu.:)

F.Terim'e çarpı atmayı biliyorsun da bunu mu bilmiyorsun , profilinden tüm mesajlarıma tıkla.

tüm mesajlarima bakmak istemiyorum ki, like'i hangi mesaj icin aldigimi sordum, soruyu anlamadin galiba, tüm mesajlara bakabildigimi bende biliyorum, ayrica carpi atmama fazla takilma, sen sevebilirsin, Galatasarayin basinda görmek istersin, ben istemiyorum bu benim en dogal hakkim. Keep cool ;)

İroni yapmaya çalışıyorsan kötü bir örnek vermişsin.Uzun zaman önce demişim ve sanırım 10 yıl da epey uzunca bi dönem oldu.:)

F.Terim bizde başarısız olduğundan beri geçen zamanda 10 yıl olmak üzere.F.Terim'in Milan ve Fiorentina'yı çalıştırdığını unutmamışsındır.Üstelik Fiorentina,F.Terim gittikten sonraki yıl küme düştü. :)

Geri
Üst Alt