Mahir Kaya
Cezalı
- 17 Ocak 2010
- 5.585
- 0
- 1.171
Cevap: Aslan'da Terim heyecanı
bu güzeldi
aynen Ercan Saatcinin dedigi gibi oldu 
Daum - Aykut kocaman gibi oldu..
bu güzeldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daum - Aykut kocaman gibi oldu..
Terim'in terapisine ihtiyacımız var.
Terim merim bilmem, floryadan adnanlari kim cekerse o gelsin, icine ettiler takimin.
Takımımla ilgili hiçbir haber heyecanlandırmıyor beni artık.
Fatih Terim'in Milan kariyeriyle Rijkaard'ın Barça kariyerini kıyaslayalım o zaman. Öylesi daha mantıklı çünkü. İkiside ev sahibi değil?
onlar zaten istemeselerde gidecekler, mühim olan iyi bir TD getirmek, gerci biz Rijkaard'i bile harcadik ama neyse...
senin gibi Galatasaraylilarin olmasi cok güzel, en azindan yeni birseyler söylüyorsun, aynen dedigin gibi, ne zaman darda olsak terim terim terim,yeter artik arkadas.
alakasiz bir konu ama buraya yazmak istedim: Like aldigimiz zaman yukarida belirti olarak gözüküyor ama Like'i hangi konuda hangi mesajda aldigimiza dair bir not yok, veya öyle bisey varda benim ayarlamam mi gerek?ilgili kisiler yardimci olursa sevinirim, ne zaman like alsam hangi mesaj icin aldigimi bilmiyorum, o yüzden soruyorum.
Arkadaş haberde ''Terim heyecanı'' diyor, bende ise ''Terim korkusu'' başlıyor.''Hadi aslanım, koçum bu maçı alacaz.'' gibi sözlerle ateşleme devri sanırım bitmişti uzun zaman önce.
Uefa Kupasını ''Hadi aslanım,koçum bu maçı alacağız''diyerek almıştık.Unutmuşum!
F.Terim'e çarpı atmayı biliyorsun da bunu mu bilmiyorsun , profilinden tüm mesajlarıma tıkla.
İroni yapmaya çalışıyorsan kötü bir örnek vermişsin.Uzun zaman önce demişim ve sanırım 10 yıl da epey uzunca bi dönem oldu.![]()