- 1 Mayıs 2018
- 57.116
- 47.932
- 3.873
Gedsonla elnenynin beraber gelmesi demek berkan artık solbek demek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedsonla elnenynin beraber gelmesi demek berkan artık solbek demek
Bu gidisle Diagnenin sözlesmesi bitip gidecek. Adam ingilterde en azindan kendini bir sekilde gösterdi nasil satamadik bu herifi onu merak ediyorum? Simdi genelde yedek oturan adami mi satacaklar ? Güldürmesinler adami
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani teknik direktore gerek yok diyorsunGedson Fernandes, Elneny, İrfan Can Eğribayat ve yabancı bir santrfor gündemde.
Bu 3 oyuncu + sorloth ayarında bir santraforlar ligte uzak ara şampiyon oluruz.
Bu bir oyuncuda olur,beklenmedik durum vs tolere edersin(ki bu adam için eleştiri sadece 1.2m için değil hocamız ortalığı ayağa kaldırmıştı oynatamıyorum diye,zırvaladığını gösterdi oynatabilecekken oynatmayarak) bizi götümüzden bıçaklattıoğulcanı beleşe aldığımızı ve almamızı müteakip mantığa aykırı bir tazminat bedelinin klübümüzden haraç kesildiğini unutanlara ve unutmuş taklidi yaparak dezenformasyon show yapanlara anımsatmak isterim.
Bu bir oyuncuda olur,beklenmedik durum vs tolere edersin(ki bu adam için eleştiri sadece 1.2m için değil hocamız ortalığı ayağa kaldırmıştı oynatamıyorum diye,zırvaladığını gösterdi oynatabilecekken oynatmayarak) bizi götümüzden bıçaklattı
Terime rağmen diyorum sahaya sürsen kendileri oynar bu kadronun ekstra birşeye ihtiyacı yokYani teknik direktore gerek yok diyorsun![]()