Aston Villa, Nicolo Zaniolo'yu Kadrosuna Katmak Üzere

Bu 35 milyon euro İtalyan takımları için mi geçerliydi yoksa tüm Avrupa takımları için mi?

Eğer İngilizler için geçerli değilse ve kapıyı X milyon eurodan açtıysak bu tekliften sonra X+8 isterim.

Aston villanın teklife bak falga geçer gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolo'nun ben gideceğim diye bir ısrarı yok. Bizim de Zaniolo'yu ne pahasına olursa olsun elden çıkarma gibi bir derdimiz yok.

35 milyon euro serbest kalma maddesini nakit ödeyen alır, götürür. Net olmak lazım bu konuda.

Tamam uzulduk ettik te cik artik kadromuzdan kardesim. Hadi lig baskiyo. Ne gelecek olan gelmiyo ne gidecek olan gitmiyo.

Bu fiyatlara giderse Erden Timur sağlam eksi yer o yüzden sanmıyorum bir taraftar olarak bile kabul etmez kendisi yöneticiliğini kenara koysak bile

İyi ki böyle teklifler yapıyorlar ki Zaniolo'nun bizde kalma ihtimali artıyor. Erden başkan o kadsr başarılı işten sonra bu veya buna benzeri tekliflere göndermez.

Galatasaray'ın âlî menfaatlerini sürekli gündeme getiren Bay Timur bu teklife evet diyemez.

Rashica'yı transfer etmeyip Zaniolo'yu tutalım.

Aston Villa' nın teklifi Romano' nun yazdığı gibiyse komik. O kadar düşük bir satın alma opsiyonuyla kiralayacaksak neden Aston Villa' ya kiralayalım ki. Juventus' un Locatelli teklifi ile ilgili çıkan haber doğru muydu, kolpa mıydı o kadar takip edemedim ama eğer doğruysa kiralayacaksam 1 yıllığına Juventus' a kiralar, 1 yıllığına da Locatelli' yi alırım. Parades' in nazını niyazını da beklememiş olurum. Sene sonunda da durumlara bakılır.

Bu teklifi dinlemek bile kendi oyuncunun değerini düşürmektir. Asla beceremiyoruz satış işini asla. Dalga geçer gibi rakamlar,korkmuyorda değilim kabul edecekler diye

Allah belanı versin kel monchi

Kulübümüz bu mevzuda bir açıklama yapmayı ne zaman uygun görürler acaba?

Division 2’den Accrington Stanley gibi y.kürek bir takımdan yapabildiği tek şey ayaklarını birbirine dolaştırmadan koşabilmek olan bir topçu alacak olsalar 73 milyon pound verir şerefsizler. Bize gelince fish and chips parası.

Olm adama ihtiyacı olan sizsiniz daha transfer döneminin kapanmasına avrupada en kötü 20 gün var. Herhangi bir takımın ekstra ihtiyacı doğabilir yada araplar kafayı sıyırıp tüm teklifleri(bons oyuncu ücreti vs) 2 katına çıkarabilir.
İnsan şunu teklif ederken utanır cidden utanır bak.

Monchiye sektiri cekip bir daha görüsmüyoruz denmeli. Bunlar bizimle kafa buluyor

Ulan acayip sinirlendim ya, bnelere bak sanki Türkiye’de 1+1 kiralıyorlar.

Geri
Üst Alt