Aston Villa, Nicolo Zaniolo'yu Kadrosuna Katmak Üzere

adamların içinden geçmeye calısan bi herife 35 mio verecek enayi bi kulup bulmak zor

Juve' nin ekstra durumu belirleyici oldu. Puanı silinmese ve Avrupa kupalarından men yemese UCL ye katılacaklardı ve Zaniolo' yu kaçırmak istemezlerdi. Kendisi Juve fanı olduğunu saklamıyor zaten...Vazgeçmek değil de mümkün olsa ertelemek niyetinde gibi görünüyorlardı ama başka talipler çıkınca belki şimdi de alırlar...

Fabrizio Twitterde bu postu sabitlemiş, satılana kadar orada kalır. Adam hem alımda hem satmada bize çalışıyor

Aston Villa teknik direktörü Unai Emery, Emiliano Buendia'nın 6-8 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Kulübün toplam borcunun %25’i tutarında para girişini tek başına sağlayacak adam Zaniolo.. Tebrikler Erden Timur..

Monchi bize tilt. Konu Galatasaray'dan oyuncu almak olunca para vermemeyi kendine düstur edinmiş biri. Bizim istediğimiz miktarlara çıkmasını beklemiyorum.

aston villa nedir şampiyonlar ligine elveda demek bu

Tete olayi ciktiginda Zaniolo gitmesi kesinlesti demistim. Oyle de olacak. Bu sezon formamizla gormek isterdim.

Epl ekibi, 35 milyon sart

Geri
Üst Alt