Aston Villa, Nicolo Zaniolo'yu Kadrosuna Katmak Üzere

Ben bu Zaniolo sevgisini anlayamadım, bu sevgiyi hak edecek ne yaptı, son Fb maçını izleyip izleyip buraya yorum yazmaya gelenler var gibi hissediyorum.
zanioloyu romada hiç izlememiş haliyle onun genel kalibresinden bihaber ve italyanın direkt bi adamını kadroda tutmanın kütlesini idrak edemeyen taraftar daha çok yorum yapıyor bence.

sonsuza kadar bizde kalsın demiyoruz fakat en azından bizimle avrupa maçlarına çıksın diyoruz. zanioya alıcı her zaman bulunur

Zaniolo Maçta güya sakatlıktan dolayı oynamadığı haber çıktığında....Zaniolo Gitti H.O. dedim.

Noldu?! GSC aboouuvvvv diye rest cekti...Olamazzz dedi...sadece sakat dedi.
Satılacak adam, toplu imza şovuna çıkarırlar mı dediler
Adam sakat kardeş daha yeni düz koşulara başladı. Mal mıyız oynayabilecek oyuncuyu 2 maçta da oynatmayalım. Niye oynamıyor transfer olacakmış.
O zaman nelsson da oynamasın, boey de yunus da üçüne de teklif var gitmek istiyorlar. Yunusu niye oynatıyorz ki hele eli kulağında sakat diyelim.

yaw başlarım rashicasına.. zaniolo, ne teteyle ne rashicayla kıyaslanacak topçu değil, arada segment farkı var.

bu herifi bile 30 mil € civarına satamıyorsak kimseyi satamayız. hele öyle kiralık cart curt diye gelenlere masa başında ana avrat küfredilip dehlenmeli.

Emi Buendía dünkü antrenmanda ACL'den sakatlandığı için Aston Villa zaniolo'yu istiyor.

Opsiyonla satarsak da orada da para miktarı önemli 5m kira 40 zorunlu opsiyonla gönderirsek hayır demem.

Ulan Sinan Yılmaz'ın dediği aynen çıktı. Sakatlık filan olduğu anda talipleri artacak demişti

Hani sakattı la bu herif? Dedik işte, adam sakat ayağına satılmaya çalışıyor. Üzdü gitmesi

Barca tarzı bir 4-3-3 oynamayacaksak kalması zaten anlamsız olur çünkü kapasitesini yansıtamıyor. First touch u ve koordinasyonu bir garip defans yardımı da yok. Artıları da çok fazla kimse saldırmasın da o artıları bizim sistemde yansıtamıyor

Opsiyonlu kiralamak riskli, kiralama bedeli olarak yüksek bir bedel vereceklerini sanmıyorum. 35'i versinler bitsin bu iş.

Kiralık falan saçma sapan işlere girmeyiz umarım.

monchi sacma teklif etmistir

zanioloyu romada hiç izlememiş haliyle onun genel kalibresinden bihaber ve italyanın direkt bi adamını kadroda tutmanın kütlesini idrak edemeyen taraftar daha çok yorum yapıyor bence.

sonsuza kadar bizde kalsın demiyoruz fakat en azından bizimle avrupa maçlarına çıksın diyoruz. zanioya alıcı her zaman bulunur
Ben Zaniolo ' yu Türkiye Liginde izledim, bilhassa Zalgiris maçında 2. Yarı çok dikkatlice izledim. Öyleyse Hazard 'ı alalım Chelsea de hepimiz izledik.

Bu monchi keli aston villa damiymis bende sevilla topcularimizin pesini niye birakti diyorum. İns bu kel yine uc bes kurusa bizi kandirmaya calismiyordur madara ederiz bu sefer onun kelini.

35 almak yerine 30 alıp sonraki satıştan %15 pay almayı tercih ederim. 50+ olacak sıradaki transferi.

Geri
Üst Alt