Aston Villa, Nicolo Zaniolo'yu Kadrosuna Katmak Üzere

O bölgeye tete de alındı, raşitsanın ne vereceği belli şahsi düşüncem üzmeyecek performans verecektir ama zaniolo hem 11de oynatmak zorunda olduğumuz bi profil ve verim alamazsak yedeğe çekilirse hem huzursuzluk hem maliyet olarak direkt etkisi olacak. O yüzden serbest kalma bedeli ödendiği takdirde kimsenin mutsuz olmaması lazım…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tete de down etmektir orayı çıta Zaniolo ise. Neyin tartışmasını yapıyoruz anlamıyorum.
Dünyada 100 tane üst düzey takıma sorsak hepsi Zaniolo almak ister; biz ya bu adam performans vermezse diye Yiğit Gökoğlan muamelesi yapıyoruz. Zaniolo bize kötü oynadığı için gelmedi; mou ve taraftar ile kanlı bıçaklı olduğu için geldi.
35m peşin veren olursa zaten söz hakkımız yok.

Keşke hep bizim formamızı gitseydi. El mahkum satmak zorundayız. Umarım çok iyi anlaşma olur.

Tete de down etmektir orayı çıta Zaniolo ise. Neyin tartışmasını yapıyoruz anlamıyorum.
Dünyada 100 tane üst düzey takıma sorsak hepsi Zaniolo almak ister; biz ya bu adam performans vermezse diye Yiğit Gökoğlan muamelesi yapıyoruz. Zaniolo bize kötü oynadığı için gelmedi; mou ve taraftar ile kanlı bıçaklı olduğu için geldi.
35m peşin veren olursa zaten söz hakkımız yok.
Yahu tete şimdi 20 gole etki etse hangimiz down yaptık orayı deriz, ben zaniolo bunları yapamaz demiyorum ama bize bi ön gösterim yaptı performansına dair ve 35 çıkış maddesi olan bi adam bunu değiştiremediğimiz sürece teklifi veren varsa zaten elimizde tutamayacağız. Ayrılık fikrine yakın olanlara da zaten o hissiyat geçmemiş demek ki, mesela icardiye ne teklif gelirse gelsin kimse satma taraftarı olmaz bu açıdan düşünmek lazım biraz da.

Ee kolpasah dan Aston villa adi bile gecmemisti alla alla yav Romano sallıyordur bizim şah yalan atıyor olamaz

Bu adamın gitmesi canımı sıkıyor. En azından devre arasına kadar kalsaydı, artık uzaktan ekmek bana bana izleriz :(

Çok etkileyici gibi gözükse de sakatlık ve disiplin sorunu olan bir oyuncuydu. Ancak takımımızı benimsemiş kritik maçlarda görevini yapmıştı. Üstelik fenerbahçe maçında unutulmaz bir performans sergiledi. İtalya Milli oyuncusu olduğu ve uzun zamandır böyle sükseli bir transfer yapmadığımız için çok vizyoner bir hamle olarak geldi takıma. Ancak dar alanda etkili değil çok güven vermiyor performansı. Bu sebeple 30 milyon üstü fiyata gitmesi bizim için çok iyi olur. Bu kadar yüksek bir profili rotasyon yahut sakatlığa heba etmeden yollamalıyız.

Yine de derin bir hüzün bıraktı bende... sigara yakarım giderse...

Sonraki satıştan muhakkak pay almalıyız. Aston Villa'dan sonra çok büyük bir transfer yapacağı çok net.

Olumlu referans olarak FB maçından başka hatırı sayılır pek bir şey ortaya konamıyor (Her iki FB maçında muhteşem oynayan Berkan ve Barış Alper niye mevkilerinde 3.-4. alternatif olarak görülüyor o vakit?!)...

Aldığı sürelerin büyük kısmında nasıl bir pozisyonda oynadığı yahut oynaması gerektiği tartışıldı ve bunun devam etmesi muhtemel görünüyordu. Mental kırılganlığını, olası saha içi ve dışı dsiplin sorunlarını görmezden gelsek bile, kendisi uygun takım ve pozisyon bulmanın kolay olmadığı bir profile sahip yani. Uygun ortamı bulup tam formuna ulaştığında uçuşa geçme ihtimalini Dünya-Alem biliyor olsa da durum budur...

Zaten azami 35 e satılabilecek adamı 30 a satmakta bir yanlışlık göremiyorum. Serbest kalma bedeli olmasaydı iş değişirdi; 50-60 eder diye karşı çıkacakların gayet mantıklı bir argümanları olurdu...

İşin sakatlığı, formsuzluğu, uyumsuzluğu filan var; yeni bir Depresyon nöbetine girmeyeceğini kim bilebilir?..Bir EPL kulübü olsak, olası tek sezonluk etkili performansı için bile o riske girebilirdik ama mevcut ülke ve kulüp şartlarında öyle bir lüksümüz yok maalesef...

Geri
Üst Alt