Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.192
- 10.594
- 1.423
Düşük kiralama ve zorunlu satın alma yoksa kesinlikle satılmasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete de down etmektir orayı çıta Zaniolo ise. Neyin tartışmasını yapıyoruz anlamıyorum.O bölgeye tete de alındı, raşitsanın ne vereceği belli şahsi düşüncem üzmeyecek performans verecektir ama zaniolo hem 11de oynatmak zorunda olduğumuz bi profil ve verim alamazsak yedeğe çekilirse hem huzursuzluk hem maliyet olarak direkt etkisi olacak. O yüzden serbest kalma bedeli ödendiği takdirde kimsenin mutsuz olmaması lazım…
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Problem de o işte. Zaniolo yerine Tete'yi izlemek zorunda kalmak.zaha ve teteyi izleriz rtaş
Gittiği takımdan sonra yapacağı bir sonraki transfer 80m üstü olacağı kesinZaniolo'yu sevenler kızmasın.. 35 milyon euro'luk oyuncu değil.
Problem de o işte. Zaniolo yerine Tete'yi izlemek zorunda kalmak.
Zaniolo'ya kıyasla daha düşük seviye bence.kötümü rtaş Tete
Yahu tete şimdi 20 gole etki etse hangimiz down yaptık orayı deriz, ben zaniolo bunları yapamaz demiyorum ama bize bi ön gösterim yaptı performansına dair ve 35 çıkış maddesi olan bi adam bunu değiştiremediğimiz sürece teklifi veren varsa zaten elimizde tutamayacağız. Ayrılık fikrine yakın olanlara da zaten o hissiyat geçmemiş demek ki, mesela icardiye ne teklif gelirse gelsin kimse satma taraftarı olmaz bu açıdan düşünmek lazım biraz da.Tete de down etmektir orayı çıta Zaniolo ise. Neyin tartışmasını yapıyoruz anlamıyorum.
Dünyada 100 tane üst düzey takıma sorsak hepsi Zaniolo almak ister; biz ya bu adam performans vermezse diye Yiğit Gökoğlan muamelesi yapıyoruz. Zaniolo bize kötü oynadığı için gelmedi; mou ve taraftar ile kanlı bıçaklı olduğu için geldi.
35m peşin veren olursa zaten söz hakkımız yok.