Aston Villa, Nicolo Zaniolo'yu Kadrosuna Katmak Üzere

Ulan Monchi seni bir hoplatırım feriştahın gelse kurtaramaz opsiyonunu al bi tarafına monte et it herif.

Yahu tete şimdi 20 gole etki etse hangimiz down yaptık orayı deriz, ben zaniolo bunları yapamaz demiyorum ama bize bi ön gösterim yaptı performansına dair ve 35 çıkış maddesi olan bi adam bunu değiştiremediğimiz sürece teklifi veren varsa zaten elimizde tutamayacağız. Ayrılık fikrine yakın olanlara da zaten o hissiyat geçmemiş demek ki, mesela icardiye ne teklif gelirse gelsin kimse satma taraftarı olmaz bu açıdan düşünmek lazım biraz da.
Ya Zaniolo gittiği yerde (ki EPL) bu dediğini yaparsa? Kötü performans dediğin adam her 75 dakikada 1 skora etki yapmış. Bize gelmeden daha 6 ay önce avrupa finalinde kupa getiren golü atmış.

Ya Zaniolo gittiği yerde (ki EPL) bu dediğini yaparsa? Kötü performans dediğin adam her 75 dakikada 1 skora etki yapmış. Bize gelmeden daha 6 ay önce avrupa finalinde kupa getiren golü atmış.
Serbest kalma noktasında bi değişiklik yapamadığımız sürece istediği skoru yapsın bi anlamı yok ama şimdi o parayı veren olursa "skor" yapamama riskini almış olmuyoruz.

Ben bu Zaniolo sevgisini anlayamadım, bu sevgiyi hak edecek ne yaptı, son Fb maçını izleyip izleyip buraya yorum yazmaya gelenler var gibi hissediyorum.

Serbest kalma noktasında bi değişiklik yapamadığımız sürece istediği skoru yapsın bi anlamı yok ama şimdi o parayı veren olursa "skor" yapamama riskini almış olmuyoruz.
parayı veren olursa söz hakkımız zaten yok. boşa sallar dururuz. Benim değindiğim nokta Zaniolo gibi adama gökoğlan muamelesi yapılması.

30 dan asagi satilmasi ihanet olur. Ribery'den beri ayagimiza gelen en buyuk firsat kendisi. Cok buyuk potansiyel Zaniolo, biraz sabirla dunya futboluna damga vuracak bir seviyeye ulasabilir.

Ucuza gitmesi ekonomik intihardır Tete ile oynasınlar Rashica yalan mı olcak gitmezse kafamda deli sorular bu iş sonuçlansın para yoksa Zaniolo'da yok

Geri
Üst Alt