Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.201
- 3.589
- 1.618
Ulan Monchi seni bir hoplatırım feriştahın gelse kurtaramaz opsiyonunu al bi tarafına monte et it herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya Zaniolo gittiği yerde (ki EPL) bu dediğini yaparsa? Kötü performans dediğin adam her 75 dakikada 1 skora etki yapmış. Bize gelmeden daha 6 ay önce avrupa finalinde kupa getiren golü atmış.Yahu tete şimdi 20 gole etki etse hangimiz down yaptık orayı deriz, ben zaniolo bunları yapamaz demiyorum ama bize bi ön gösterim yaptı performansına dair ve 35 çıkış maddesi olan bi adam bunu değiştiremediğimiz sürece teklifi veren varsa zaten elimizde tutamayacağız. Ayrılık fikrine yakın olanlara da zaten o hissiyat geçmemiş demek ki, mesela icardiye ne teklif gelirse gelsin kimse satma taraftarı olmaz bu açıdan düşünmek lazım biraz da.
Serbest kalma noktasında bi değişiklik yapamadığımız sürece istediği skoru yapsın bi anlamı yok ama şimdi o parayı veren olursa "skor" yapamama riskini almış olmuyoruz.Ya Zaniolo gittiği yerde (ki EPL) bu dediğini yaparsa? Kötü performans dediğin adam her 75 dakikada 1 skora etki yapmış. Bize gelmeden daha 6 ay önce avrupa finalinde kupa getiren golü atmış.
bizde ne gibi bi disiplinsizlik gösterdiÇok etkileyici gibi gözükse de sakatlık ve disiplin sorunu olan bir oyuncuydu.
parayı veren olursa söz hakkımız zaten yok. boşa sallar dururuz. Benim değindiğim nokta Zaniolo gibi adama gökoğlan muamelesi yapılması.Serbest kalma noktasında bi değişiklik yapamadığımız sürece istediği skoru yapsın bi anlamı yok ama şimdi o parayı veren olursa "skor" yapamama riskini almış olmuyoruz.
Satılabilir diyenler de daha azına razı değildir zaten 35 milyon iyi bi rakam veren olursa iki tarafta mutlu olmalıparayı veren olursa söz hakkımız zaten yok. boşa sallar dururuz. Benim değindiğim nokta Zaniolo gibi adama gökoğlan muamelesi yapılması.
emin misinSatılabilir diyenler de daha azına razı değildir zaten 35 milyon iyi bi rakam veren olursa iki tarafta mutlu olmalı
Hele Kırmızı kart gördüğü İsatnbulspor maçında puan kaybı olsaydı hain olacaktı.Ben bu Zaniolo sevgisini anlayamadım, bu sevgiyi hak edecek ne yaptı, son Fb maçını izleyip izleyip buraya yorum yazmaya gelenler var gibi hissediyorum.
Valla benimkisi temenni gibi oldu biraz ama ben razı olmam ondan çoğul konuştumemin misin![]()
bizde ne gibi bi disiplinsizlik gösterdi
Kurmak istediğin cümleler şu anda benim de kafamın içinden geçiyor.bizde ne gibi bi disiplinsizlik gösterdi