Aston Villa, Nicolo Zaniolo'yu Kadrosuna Katmak Üzere

Ben Zaniolo ' yu Türkiye Liginde izledim, bilhassa Zalgiris maçında 2. Yarı çok dikkatlice izledim. Öyleyse Hazard 'ı alalım Chelsea de hepimiz izledik.
hazardla zaniolonun ne alakası var birader
zalgiris maçını zanio için ölçü alıyosan zaten senle bu konuyu tartışmaya gerek görmem

35 almak yerine 30 alıp sonraki satıştan %15 pay almayı tercih ederim. 50+ olacak sıradaki transferi.
60a satıldığını varsayalım ki uçuk bir bons kabul edelim. Aradaki farkın karını alabiliriz 30*15/100 = 4,5 milyon Euro bırakıyor ki.

35e satarsak romaya vereceğimiz para +1 milyon Euro farkı olur.

60a satıldığını varsayalım ki uçuk bir bons kabul edelim. Aradaki farkın karını alabiliriz 30*15/100 = 4,5 milyon Euro bırakıyor ki.

35e satarsak romaya vereceğimiz para +1 milyon Euro farkı olur.
Hocam iki türlü de anlaşabiliyorsun, ya doğrudan pay ya da kârdan pay. Ben doğrudan paydan bahsediyorum.

Hocam iki türlü de anlaşabiliyorsun, ya doğrudan pay ya da kârdan pay. Ben doğrudan paydan bahsediyorum.
Doğrudan pay bir İngiliz kulübü vermez yav zaten adamın serbest kalma bedeli 35 verir alır uğraşmaz bile.
5 milyonu maç sonrası soyunma odasında alkol alırken harcıyordur p.l. takımları.

Bizim 50 senede ligde kazandığımız paranın yarısını sezonluk olarak adım basan takımlar alıyor. Para gibi dertleri yok, itlik peşindeler

Zaniolo müthis yetenek, süper lige gelmis gecmis en büyük yetenek ama … satilmasi cok dogru cünki sakatlanma yada mutsuz olabilmesi cok büyük bi risk. Ikisinden birisi olsa idi 10m € zor görürdük. onun icin dogru karar gibi

Geri
Üst Alt