Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.544
- 59.109
- 4.758
Ulan yine mi monchi. Bu heriften kazık yemeyelim artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu yazacaktımGeldi fenere koydu gidiyor
Neden kiGalatasaray'dan Aston Villa'ya gitmek de net bir downgrade.
hazardla zaniolonun ne alakası var biraderBen Zaniolo ' yu Türkiye Liginde izledim, bilhassa Zalgiris maçında 2. Yarı çok dikkatlice izledim. Öyleyse Hazard 'ı alalım Chelsea de hepimiz izledik.
60a satıldığını varsayalım ki uçuk bir bons kabul edelim. Aradaki farkın karını alabiliriz 30*15/100 = 4,5 milyon Euro bırakıyor ki.35 almak yerine 30 alıp sonraki satıştan %15 pay almayı tercih ederim. 50+ olacak sıradaki transferi.
Birader falan hayırdır sen ? Önce üslup sonra gel foruma.hazardla zaniolonun ne alakası var birader
zalgiris maçını zanio için ölçü alıyosan zaten senle bu konuyu tartışmaya gerek görmem
Hocam iki türlü de anlaşabiliyorsun, ya doğrudan pay ya da kârdan pay. Ben doğrudan paydan bahsediyorum.60a satıldığını varsayalım ki uçuk bir bons kabul edelim. Aradaki farkın karını alabiliriz 30*15/100 = 4,5 milyon Euro bırakıyor ki.
35e satarsak romaya vereceğimiz para +1 milyon Euro farkı olur.
Doğrudan pay bir İngiliz kulübü vermez yav zaten adamın serbest kalma bedeli 35 verir alır uğraşmaz bile.Hocam iki türlü de anlaşabiliyorsun, ya doğrudan pay ya da kârdan pay. Ben doğrudan paydan bahsediyorum.
üslupta ne varBirader falan hayırdır sen ? Önce üslup sonra gel foruma.
NedenMonchi ye oyuncu yok!
Anlamsız bir nefret var