- 20 Eylül 2009
- 17.762
- 15.971
- 2.613
Kalsın yav.. Valla takımdaki en potansiyelli adam gidecek..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyi anlamsız yav herif şerefsizliğin resmi. Temiz güreşmiyor, bir oyuncuyu istiyorsa eğer aşağılık tüm hareketleri yapıyor. Bunu marcao özelinde söylemiyorum her transferinde benzer hikayeler var.Anlamsız bir nefret var
Marcaoyu iyi fiyata çaktıgimizi kabul edelim. Monciden aroNeyi anlamsız yav herif şerefsizliğin resmi. Temiz güreşmiyor, bir oyuncuyu istiyorsa eğer aşağılık tüm hareketleri yapıyor. Bunu marcao özelinde söylemiyorum her transferinde benzer hikayeler var.
Bir atasözü var. Kör ölünce badem gözlü olurmuş.... Bu arada Zaniolo hastasıyım.Zaniolo > Zaha, Kerem, Rashica, Tete
Elimizdeki en sağlam kanat oyuncusunu postaladık.
Yoo ben en baştan beri böyle düşünüyorum. Takımın benim gözümde en önemli kanat oyuncusu Zaniolo.Bir atasözü var. Kör ölünce badem gözlü olurmuş.... Bu arada Zaniolo hastasıyım.
Artık trend arap ligi. Seneye daha oturmuş lig olur sezonluk harcama bütçesine başlarlar 70e alırlar bunu oradanaston villa nedir şampiyonlar ligine elveda demek bu