- 26 Ocak 2021
- 40.887
- 40.131
- 3.078
Melihe 28 vermeyi bilenler marcaoya 25 + sonraki sonraki satıştan %10 vermeyi bilecek yok öyle 15 e bitirelim kafası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merih ve Marcao'nun oyuncu profili karşılaştırmasından ziyade Merih kariyer olarak Marcao'nun önünde. 3 senedir Serie A'da oynuyor, Juventus görmüş adam, Milli Takımında banko stoper, Marcao'dan 2 yaş küçük. Kendi liglerinden özellikle Juventus'tan kiraladıkları ve bu sezon iyi performans gösteren adama o kadar bonservis vermeleri gayet normal değil mi Marcao'dan alakasız.Melihe 28 vermeyi bilenler marcaoya 25 + sonraki sonraki satıştan %10 vermeyi bilecek yok öyle 15 e bitirelim kafası.
Kariyer olarak daha iyi ona bir şey demiyorum ama aşağı yukarı aynı paraları etmeleri gerekiyor bence marcao daha iyi stoper hatta brezilya milli takımına girer oraya giderse hatta bu arada 1 yaş var aralarında renktaş marcao 25, merih 24.Merih ve Marcao'nun oyuncu profili karşılaştırmasından ziyade Merih kariyer olarak Marcao'nun önünde. 3 senedir Serie A'da oynuyor, Juventus görmüş adam, Milli Takımında banko stoper, Marcao'dan 2 yaş küçük. Kendi liglerinden özellikle Juventus'tan kiraladıkları ve bu sezon iyi performans gösteren adama o kadar bonservis vermeleri gayet normal değil mi Marcao'dan alakasız.
Marcao konusuna gelirsek 15+ paraya satarsak müthiş olur. Aynısı Kerem için de geçerli.
1 yaş değil tam tamına 20 ay var aralarında, yani 2 yaş.Kariyer olarak daha iyi ona bir şey demiyorum ama aşağı yukarı aynı paraları etmeleri gerekiyor bence marcao daha iyi stoper hatta brezilya milli takımına girer oraya giderse hatta bu arada 1 yaş var aralarında renktaş marcao 25, merih 24.
Evet ilk müdahale ve hava toplarında marcaodan bir tık daha iyi diyebiliriz ay farkını bilmiyorum googledan baktım sen 2 deyince şaşırıp1 yaş değil tam tamına 20 ay var aralarında, yani 2 yaş.
Daha iyi stoper mi emin değilim ama Merih'ten daha iyi futbolcu olduğu kesin. Merih'in ayağı tuğla taşı gibi ama ilk defansif müdafaalarda Merih bence Marcao'dan daha iyi. Hava topları konusunda da iyi. Marcao'da en çok nefret ettiğim şey topla ileri çıkarken çok çalım atması.
marcao bence 3 üçlü savunmalara çok uygun bir stoper o anlamda merihin tek hamlesi ve marcaonun ayağının iyi olması iyi bir kombinasyon olabilir atalanta adına eğer oraya giderse.