Atalanta, Zaniolo'nun Transferi İçin Galatasaray'la Anlaştı

gercek kiralamadan bahsetmiyorum zaten kagıt ustunde kiralama gostermekten bahsediyorum. mumkun degil. eger 20 milyon ustune pay varsa kiralama bedelleri dahil toplam gelire bakılır. 20 uzeriyse pay verilir. yani diyelim biz gecen sene 7ye bu sene 5e kiraladık seneye de 15e sattık. toplam 27 - 20 uzerinden pay veririz.

Eğer oyuncuyu tek kalemde 2-3 sene kiralayıp sonuna da satın alma maddesi koyup (yani aslında fiilen satarsan) dediğin geçerli olur, ne Roma ne FIFA, ne CAS o çakallığa izin verir ama her sene sıfırdan başka başka takımlara kiraladıysan bence sadece son transferindeki rakamlar üzerinden döner çünkü ben oyuncumu memnun kalmadığım ve satamadığım için gittim kiraladım, sana sadece satış karı sözü vermişken arada yaptığım kiralama bedelleri üzerinden pay ödeme yükümlülüğüm yok diyebiliriz gayet.

Eğer oyuncuyu tek kalemde 2-3 sene kiralayıp sonuna da satın alma maddesi koyup (yani aslında fiilen satarsan) dediğin geçerli olur, ne Roma ne FIFA, ne CAS o çakallığa izin verir ama her sene sıfırdan başka başka takımlara kiraladıysan bence sadece son transferindeki rakamlar üzerinden döner çünkü ben oyuncumu memnun kalmadığım ve satamadığım için gittim kiraladım, sana sadece satış karı sözü vermişken arada yaptığım kiralama bedelleri üzerinden pay ödeme yükümlülüğüm yok diyebiliriz gayet.
iyi de ben diyorum ki sadece satış karı sözü vermemişsindir. tüm gelirler dahil edilerek hesaplanacak kar üzerinden söz vermişsindir. elimde sözleşme metni yok ama böyle olduguna eminim. kiralama gelirinin teknik olarak satış gelirinden hiç bir farkı yok. oyuncudan memnun kalıp kalmamanın bir önemi de yok. bu mantıkla gidersen oyuncudan memnun kalmadığın için sattığın durumda da satış gelirini dahil etmezsin.

Belli olmaz Scamacca da böyleydi, aldı Atalanta iyi sezon geçirdi. Katalare de Milan’da sıfırdı aldı Atalanta o da iyi sezon geçirdi.

Sistem takımları oyuncuyu parlatıyor. Zaniolo düzenli önde oynarsa çift hane skor her türlü üretir zaten. Emery gitti sol kanatta ofansif olmayan bir rol verdi.
Admirim bu heriften hiç bir halt olmaz.
Katalare falan mental olarak sağlam adam, sadece oynayamadı. Bunun kafa futbol dışında başka yerlerde.

Geri
Üst Alt