Atalanta, Zaniolo'nun Transferi İçin Galatasaray'la Anlaştı

4 yıl boyunca 5'er milyondan kiralamanın bir garantisi olmadığı için, hatta €5m hayli yüksek bir kiralama bedeli olduğu için gayet mümkün

Zaten Zaniolo'nun pay işi de kardan pay gibi değildi diye hatırlıyorum. 20'küsür milyonun üstünde kardan pay başlıyor, o rakam ve altında doğrudan €4m ödeniyor gibi bir madde kalmış aklımda. Garip bir anlaşma idi
gercek kiralamadan bahsetmiyorum zaten kagıt ustunde kiralama gostermekten bahsediyorum. mumkun degil. eger 20 milyon ustune pay varsa kiralama bedelleri dahil toplam gelire bakılır. 20 uzeriyse pay verilir. yani diyelim biz gecen sene 7ye bu sene 5e kiraladık seneye de 15e sattık. toplam 27 - 20 uzerinden pay veririz.

zaniolo ve 25 maç

umarım belirli bir dakika şartı yoktur

yoksa sağlayamaz o şartı bu herif

Fener 8jk için ne limit var ne ffp ne bankalar birligi paralara el koyuyor olayı, 2senedir şampiyon oluyoruz ama her olumsuzluk bize var..yersen tabi

Atalanta alacak olsa bile opsiyonu kullanmayıp düşük bir fiyata almak ister. Ama adam sorunlu. Almak istememe ihtimalleri yüksek.

gercek kiralamadan bahsetmiyorum zaten kagıt ustunde kiralama gostermekten bahsediyorum. mumkun degil. eger 20 milyon ustune pay varsa kiralama bedelleri dahil toplam gelire bakılır. 20 uzeriyse pay verilir. yani diyelim biz gecen sene 7ye bu sene 5e kiraladık seneye de 15e sattık. toplam 27 - 20 uzerinden pay veririz.
Kağıt üzerinde kiralama göstermek için aynı kulübe kiralaman gerekir

Hiç mi ticari sözleşme okumadın

Örneğin son satış bedeli üzerinden kardan pay verilecekse, son satış bedelinin tanımının son satın alıcının ödediği total miktar olarak yapılmış olması gayet mümkün

Neden mümkün olmasın

zaniolo ve 25 maç

umarım belirli bir dakika şartı yoktur

yoksa sağlayamaz o şartı bu herif
benim daha dikkat edeceğim hangi kulvarda ?

sadece lig mi
avurpa maçları 89 da oyuna girse bile 1 sayılıyor mu

vs vs vs.

şu an görünürde "arada kullanırıız italyanın sevdiği adam nede olsa" en kötü ucuza dinlenmiş olur çocuk diye yorumlardım mesala atalanta forumunda olsam.

Kağıt üzerinde kiralama göstermek için aynı kulübe kiralaman gerekir

Hiç mi ticari sözleşme okumadın

Örneğin son satış bedeli üzerinden kardan pay verilecekse, son satış bedelinin tanımının son satın alıcının ödediği total miktar olarak yapılmış olması gayet mümkün

Neden mümkün olmasın
niye anlamıyorsun?

Öyle bir şey mümkün değil, "satış" üzerinden kâr diye boşuna denmiyor.
"Futbolcunun ileride bir başka kulübe satılması durumunda, elde edilecek kesin transfer bedeli karının %20'si A.S. Roma S.r.l.'ye ödenecektir."

Bu sartlarla sezon sonu geri döner bari kiralik bedelli 5 milyon olsaydi, atalanta icin sifir risk bir transfer olmus, tutmasa 3.5 milyon ödeyip geri gönderecekler, tutarlarsada 20 altinda oyuncuyu almis olacakalar bonuslar bence imkansiz derecede dir.

Insallah artik bizde böyle sart koyariz bir oyuncuyu alirken

Eski açık’ta aston villa’nin 2 M tazminat maddesi yalan dendi, hiçbir yöneticinin ağzından da böyle birşey çıkmadı zaten o iş kolpa. 5 milyon kira aldık maaş içinde mi şüpheli.

Satıştan kar demek biz 15'e aldık diyelim.

25'e satıldı.

10 Milyon Euro kar var oradan 2 veriyoruz.

Roma= 15+2 = 17 Milyon Euro kazanıyor
Galatasaray=25-2=23 Milyon Euro (15 Milyon ilk ödenen dahil yani bizim karımız 8 Milyon Euro)

Kiralama bedelleri dahil değil.

Geçen sene 5 aldık ve 1.5 bonus almışız üstüne.

Diyelim bu sene 5 daha aldık. 10-12 arası bir kiralama ücreti direkt bize kalıyor. Sonrasında 15'e satarsak kar olmayacağı için bu ücretin de tamamı bize kalır. Ya da 17'e sattık diyelim opsiyonlu veya başka takıma kar olan 2 Milyon'un %20'si yani 400.000 Euro Roma'ya gider.

O yüzden kiralama bedeli yüksek olması Zaniolo özelinde avantaj.

Serie A - 38 Maç
CL en kötü playoff ile - 10 Maç

Top: 48 maç
%60 - 28.8 den 29 maç yapar.

29 maçta en az X dakika şartı olmadan , sahaya ayak bastığı anda desen bile 28 maçtan sonra atalanta el freni çekip yedek yapar.

CL de şubat sonrası olur bu belli değil
AVL de devam itimali artık yok
devre arasından sonra sadece lig kalıyor - hatta ligin son kısmına kalır iş.

ligde yeri meri sıkıntıda değilse niye 15+ harcama riskini alsın - maksimum oynatır geri yollar.

italya kupasını hesap edemedim tabi elemeli diye.

Oynanan maçların %60ında süre almaysa doldurabilir ilk 11se dolduramaz insallah ilki gibidir de kurtuluruz bu avarelden

roma gibi kulup o kadar amatör bir sözleşme yapmış olamaz. bilmesek de akıl yurutebiliriz.
Amatörlük olduğu kanısı yanlış. O zaman oyuncunun sözleşmesinin bitmesini bekleyip yeniden sözleşme yapıldığı durumların kapsanmaması da mı amatörlük?

Sözleşmenin her türlüsü mümkündür

Geri
Üst Alt