Açıklanan bedeller üzerinden gidecek olursak bir açıdan doğru ama Aston Villa €5m mi verdi €7m mi verdi belirsiz. KAP'a bakarsak €5m verdiler
Zaniolo'nun bonuslarının ne kadarı gerçekleşti, €15m üzerine Roma'ya ne kadar ek ödeme yaptık o da belirsiz. Gelen kiralama bedellerinin ne kadarı Roma'ya gidiyor, gidecek mi belirsiz. Olası satış durumunda verilecek pay büyük oranda belirsiz. Medyadaki haberlerden bir şey çıkarmak da çok zor çünkü ne Türkiye'de ne İtalya'da bir muhabirin verdiği rakam öbürününkini tutmuyor
Ben de zarar edeceğimizi düşünmüyorum bu arada ama yönetimin çıkıp bu bilgi kaosunda doğru düzgün bir açıklama yapmamasının insanları korkutması çok normal
Süreçteki haberlere bakınca Roma'ya pay bonus vs. vereceğimiz bedel yaklaşık €20m olur diye düşünüyorum. Aston Villa'dan €5m aldık, Atalanta'dan da €3.5m alacağız gibi görünüyor. Atalanta'nın satın alma opsiyonunu kullanma ihtimalini 50/50 görüyorum. Önümüzdeki yaz €12m gibi bir bedele satılması çok kolay olduğundan ben de zarar etme ihtimalimiz olduğuna inanmıyorum