Atalanta, Zaniolo'nun Transferi İçin Galatasaray'la Anlaştı

aston villa almadi diye +2 milyon vermis olsa dursun bunu 500 milyon kez soylerdi

Hatta gecen seneki 5 milyonun icinde de maasi vardi diyenler var oyleyse durum baya vahim

kalmak istemiyorsa oyuncu mecbursun benzeri bişeyden biz aldık bu adamı. 3-5 artık neyse kiralanıp en azından aldığımız fiyatın altına satmamak mantıklı bir iş olur. salako kalsa biraz piyasa yapıp gitse hem daha iyi takıma gidecek hem bize para kazandıracak. böyle bi yol olmaz bu adamdan. her sene bi takıma gidip nası bi istikrar yakalayacak acaba?

aston villa almadi diye +2 milyon vermis olsa dursun bunu 500 milyon kez soylerdi

Hatta gecen seneki 5 milyonun icinde de maasi vardi diyenler var oyleyse durum baya vahim
2 m euroyu bilmiyorum da bayağı kişi söyledi onu.

Maaşın içinde olsa geçen sene, aksine yönetim içindekiler sızdırırdı, zaten kapta açıklanmıştır o kısım muhtemelen.

Bu sene için de kap açıklamasını beklemek lazım.

A. Villa'dan 7 milyon euro aldigimiz dogrudur.

Ben asil Atalanta'ya transfer detaylarini merak ediyorum, su KAP aciklamasi bir gelsin bakariz.

Yine çok enteresan hesaplar yapılmış. Gerçekten bazen anlayamıyorum insanlar 4 işlemi hesap makinası yardımıyla bile yapamıyo. 7-9 arası bir bedel A. Villa dan geldi. Tam rakamlar açıklanmadı hadi diyelim 3-4 te şimdi Atlanta. 10m euro zaten kiradan almış oluyosun. 3 te 2 siz neredeyse. Sana maaliyeti 15m euro. Diyelim bu senede olmadı Atalanta da almadı. Gittin 10m a sattın sonraki sezon. Ki 10m satılmama ihtimali yok. Bu durumda bile 5m kara geçiyosun. Satın alma gerçekleşirse Atalanta tarafından, 10m+ euro totalde kar yapmiş oluyosun. Taş atmadın kolun yorulmadı. Üstüne fenere koydu. Bide 5-10-15 ne olacaksa karda ediyosun. En kötü hadi riskli trabsferdi diyelim. Zarar etme ihtimalin neredeyse yok gibi. 3 te 2 sini zaten kiradan çıkardın.
Bu laf söyleyen. Zarar ettik battık bittik diyen arkadaşlar nasıl zarar etmişiz ben anlamadım sizin hesabınızı. Gerçekten böyle düşününen varsa konuyu saptırmadan anlatabilir mi? Bana bu kafa tuhaf geliyo çünkü. Benim yaptığım hesapta zarar filan yok. Kar yapma ihtimali de yüksek. 5 olur 15 olur. Para paradır. 1 senede oynadı iyi kötü katkı verdi. Üstüne fenere gitme ihtimali vardı. Gitmedi. Ali dumur oldu. Daha ne olacaktı.
Açıklanan bedeller üzerinden gidecek olursak bir açıdan doğru ama Aston Villa €5m mi verdi €7m mi verdi belirsiz. KAP'a bakarsak €5m verdiler

Zaniolo'nun bonuslarının ne kadarı gerçekleşti, €15m üzerine Roma'ya ne kadar ek ödeme yaptık o da belirsiz. Gelen kiralama bedellerinin ne kadarı Roma'ya gidiyor, gidecek mi belirsiz. Olası satış durumunda verilecek pay büyük oranda belirsiz. Medyadaki haberlerden bir şey çıkarmak da çok zor çünkü ne Türkiye'de ne İtalya'da bir muhabirin verdiği rakam öbürününkini tutmuyor

Ben de zarar edeceğimizi düşünmüyorum bu arada ama yönetimin çıkıp bu bilgi kaosunda doğru düzgün bir açıklama yapmamasının insanları korkutması çok normal

Süreçteki haberlere bakınca Roma'ya pay bonus vs. vereceğimiz bedel yaklaşık €20m olur diye düşünüyorum. Aston Villa'dan €5m aldık, Atalanta'dan da €3.5m alacağız gibi görünüyor. Atalanta'nın satın alma opsiyonunu kullanma ihtimalini 50/50 görüyorum. Önümüzdeki yaz €12m gibi bir bedele satılması çok kolay olduğundan ben de zarar etme ihtimalimiz olduğuna inanmıyorum

Bu arada azıcık daha zorlasak €5m kiralama ücretini yine alırdık. Neden bu kadar acele ettik muamma. Bu kadar acele ve kötü şartlarda satılmaya çalışılması ve geçen çıkan Emin Bayram haberi kasada bir kuruş para olmadığına işaret ediyor

Bakalim nasil bi rezillik ile karsi karsiyayiz. Kiralik bedeli vs cok merak ediyorum

Açıklanan bedeller üzerinden gidecek olursak bir açıdan doğru ama Aston Villa €5m mi verdi €7m mi verdi belirsiz. KAP'a bakarsak €5m verdiler

Zaniolo'nun bonuslarının ne kadarı gerçekleşti, €15m üzerine Roma'ya ne kadar ek ödeme yaptık o da belirsiz. Gelen kiralama bedellerinin ne kadarı Roma'ya gidiyor, gidecek mi belirsiz. Olası satış durumunda verilecek pay büyük oranda belirsiz. Medyadaki haberlerden bir şey çıkarmak da çok zor çünkü ne Türkiye'de ne İtalya'da bir muhabirin verdiği rakam öbürününkini tutmuyor

Ben de zarar edeceğimizi düşünmüyorum bu arada ama yönetimin çıkıp bu bilgi kaosunda doğru düzgün bir açıklama yapmamasının insanları korkutması çok normal

Süreçteki haberlere bakınca Roma'ya pay bonus vs. vereceğimiz bedel yaklaşık €20m olur diye düşünüyorum. Aston Villa'dan €5m aldık, Atalanta'dan da €3.5m alacağız gibi görünüyor. Atalanta'nın satın alma opsiyonunu kullanma ihtimalini 50/50 görüyorum. Önümüzdeki yaz €12m gibi bir bedele satılması çok kolay olduğundan ben de zarar etme ihtimalimiz olduğuna inanmıyorum
bu belirsiz degil. sonraki satıştan pay anlaşmalarında kiralama bedelleri de satış gelirine eklenir. aksi halde adamı 20'ye satmak yerine 10 kiralama 10 satış gösterirsin. aksi mumkun degil bence.

bu belirsiz degil. sonraki satıştan pay anlaşmalarında kiralama bedelleri de satış gelirine eklenir. aksi halde adamı 20'ye satmak yerine 10 kiralama 10 satış gösterirsin. aksi mumkun degil bence.
Son satış bedeli esas alınıyorsa eski kiralama bedelleri hesaba katılmıyor olabilir

Ali naci denilen güvenilmeze göre 6 milyon kiralama bedeli alacakmisiz

Maaşıyla birlikte öyle olacak dedi zaten Di Marzio. Kiralama bedeli 3.5 yani. FFP için öyle bir ayar çekiliyor sanırım.
bizde sattıgın kadar al yok ki. standart ffpde maaşlar da gider sayılıyor. limitlere de faydası yok. o zaman niye böyle bişey yapıyoruz?

Kiralaya kiralaya ödedigimiz bonservisi cikaracagiz galiba

oyle bir anlaşma mumkun degil yav. adamı 4 yıl boyunca 5'er milyondan kirala sonra serbest bırakıp hiç pay verme. kimse boyle bir şartı kabul etmez.
4 yıl boyunca 5'er milyondan kiralamanın bir garantisi olmadığı için, hatta €5m hayli yüksek bir kiralama bedeli olduğu için gayet mümkün

Zaten Zaniolo'nun pay işi de kardan pay gibi değildi diye hatırlıyorum. 20'küsür milyonun üstünde kardan pay başlıyor, o rakam ve altında doğrudan €4m ödeniyor gibi bir madde kalmış aklımda. Garip bir anlaşma idi

Tostos bizi kandıracaktı bakın €6m'ye kiraladık diye ama artık mümkün değil tabii. İyi denemeydi Tostos ağabey.

Geri
Üst Alt