Atalanta, Zaniolo'nun Transferi İçin Galatasaray'la Anlaştı

Kendisi sağolsun gitmek için her şeyi yaptığı için transferde elimiz güçlü olmuyor ve ölücü takımların ölü teklifleriyle uğraşıyoruz.
Ben istediğimiz teklifler gelmezse satmam mesela oyuncuyu. 3 yıl daha kontratı var. Oynayacaksın derim.

Ben istediğimiz teklifler gelmezse satmam mesela oyuncuyu. 3 yıl daha kontratı var. Oynayacaksın derim.
yabancı serbest olsaydı evet... kontenajn düşürmeye mecbursun malesef.

adamda isteksiz olduğundan realitede kozların az oluyor.

Atalantaya Zapata'da yaptiginiz gibi kiralik bedeli yükseltip opsiyonu indirin derdim. Onu 14 kira + 12 opsiyonla almislardi. Bize 10+10 teklif etesinler o zaman gidebilir. O kadar kiralik bedel ödeyen takim normalde oyuncu orta seviye performans gösterirse bile alir oyuncuyu.

Almazlarsa 2 sene kiralik sayesinde 17-18 milyon kazanmis oluruz. Gelecek senede fazla düsünmeden 10a falan satbiliriz.

İtalya milli takımının ön tarafında Zaniolo gibi adam yok, bizim istediğimizi vermek zorundalar yok öyle köşeye sıkıştırmaca. Biz istesek bir oyuncuyu hep deveye hendek atlatıyorlar.

Yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
biz niye şunu bir türlü satmayı beceremiyoruz arkadaş,

kiralık araç mı bu sürekli kiralık teklifleri geliyor

Daha kapi gibi 3 sene sozlesmesi olan adami niye mundar ediyonuz anlamadim. 5 kira 20'ye sat hic degilse. Bunlar nasil is adami olmus arkadas? Herif elif kizi 18e satmis, gavur ferdiyi 35e satmaya calisiyo sen Italyan pasaportlu MT oyuncusunu 15e bile satamiyon. In artik o koltuktan.

Daha kapi gibi 3 sene sozlesmesi olan adami niye mundar ediyonuz anlamadim. 5 kira 20'ye sat hic degilse. Bunlar nasil is adami olmus arkadas? Herif elif kizi 18e satmis, gavur ferdiyi 35e satmaya calisiyo sen Italyan pasaportlu MT oyuncusunu 15e bile satamiyon. In artik o koltuktan.
Çünkü düzgün ve istikrarlı performans vermiyor. zaniolo'yu isteyen takımlar roma'da prime dönemi için istiyor ve şuan ki durumu yüzünden de yüksek bonservis vermek istemiyorlar. verecek gibi olan kulüplerde kiralık formülü ile tutarsa alırız, tutmazsa geri yollarız mantağıyla gidiyor aston villa gibi. satış için elimizin rahatlaması için avrupa şampiyonası fırsatı vardı, onda da sakatlığı yüzünden oynayamadı.

Çünkü düzgün ve istikrarlı performans vermiyor. zaniolo'yu isteyen takımlar roma'da prime dönemi için istiyor ve şuan ki durumu yüzünden de yüksek bonservis vermek istemiyorlar. verecek gibi olan kulüplerde kiralık formülü ile tutarsa alırız, tutmazsa geri yollarız mantağıyla gidiyor aston villa gibi. satış için elimizin rahatlaması için avrupa şampiyonası fırsatı vardı, onda da sakatlığı yüzünden oynayamadı.
Adamin ne kadar kotu oynasa da belli bir degeri var. Bu da 25ten asagi degil.

Evet var ama soru işareti şuan. mesela biz istesek temkinli davranırdık zaniolo'ya. roma'dan ucuza yollanıyor, galatasaray'da formayı alamıyor, aston villa fazla oynatmayıp gönderiyor vb
Hocam, hic bi sekilde pazarlamasini bilmiyor yoneticilerimiz. Ondan bahsediyorum.

Gene kiralığı kitleyecekler kabul edelim. Doğru düzgün bir performans sergilemedi ve euroyu sakatlık sebebiyle kaçırdı. Bari kiralık ücretleriyle bonservis parası çıksın yapacak bişey yok.

Atalanta taraftarı da yangın yapıyor mudur? Nerde kaldı bu zaniolo bir işi beceremediniz diye...

Zaniolo'nun transferinde son birkaç saatte ilerleme kaydedildi.

Atalanta, Fiorentina'nın önünde yer alıyor ancak Fiorentina da pes etmiyor.

Galatasaray 20 milyon dolar istiyor. (@SkySport)

Zaniolo'nun transferinde son birkaç saatte ilerleme kaydedildi.

Atalanta, Fiorentina'nın önünde yer alıyor ancak Fiorentina da pes etmiyor.

Galatasaray 20 milyon dolar istiyor. (@SkySport)
Fio Zaniolo'nun yakın arkadaşını almış etkisi olur mu acaba? 5+15 zorunluya gitsin artık dönmek istemiyor belli ki.

Emre mor gibi kafa yapısı var bu çocukta.Fizikten felan bu seviyelere gelmiş.Geçmiş mesajlarda bahsettiğim gibi bu kafa yapısıyla atalanta seviyesinde tutunamaz.

Emre mor gibi kafa yapısı var bu çocukta.Fizikten felan bu seviyelere gelmiş.Geçmiş mesajlarda bahsettiğim gibi bu kafa yapısıyla atalanta seviyesinde tutunamaz.
Belli olmaz Scamacca da böyleydi, aldı Atalanta iyi sezon geçirdi. Katalare de Milan’da sıfırdı aldı Atalanta o da iyi sezon geçirdi.

Sistem takımları oyuncuyu parlatıyor. Zaniolo düzenli önde oynarsa çift hane skor her türlü üretir zaten. Emery gitti sol kanatta ofansif olmayan bir rol verdi.

Geri
Üst Alt