Atalanta, Zaniolo'nun Transferi İçin Galatasaray'la Anlaştı

Belli olmaz Scamacca da böyleydi, aldı Atalanta iyi sezon geçirdi. Katalare de Milan’da sıfırdı aldı Atalanta o da iyi sezon geçirdi.

Sistem takımları oyuncuyu parlatıyor. Zaniolo düzenli önde oynarsa çift hane skor her türlü üretir zaten. Emery gitti sol kanatta ofansif olmayan bir rol verdi.
Verdiğiniz bilgileri titizlikle takip ediyorum

Belli olmaz Scamacca da böyleydi, aldı Atalanta iyi sezon geçirdi. Katalare de Milan’da sıfırdı aldı Atalanta o da iyi sezon geçirdi.

Sistem takımları oyuncuyu parlatıyor. Zaniolo düzenli önde oynarsa çift hane skor her türlü üretir zaten. Emery gitti sol kanatta ofansif olmayan bir rol verdi.

tutup tutmasi konusuna gecen atalanta ozelinde kismen benzer deginmistim.

diger yandan ,
burada su noktalar onemli nuans sevgili keramettin ;

miktarlar uc asagi bes yukari
scamacca takimi
sassuolo dan 2022 temmuz sonu-> west ham : 36 m
west ham dan 2023 agustos'un da -> atalanta : 25 m
<< vasat bir epl seruveni ertesi-> 10 m civari bir dusus yasamis .
west ham ozelinde 10 m kayip bir hic .
west de 8 gol atmisti yanilmiyorsam.bunlarin 3u lig,digerleri lokal kupalar.

scamacca nin benzer yoldan,
*atalanta'ya gelip tekrar eski peak donemine kisa surede *donus yapmasi *kronolojiksel denklem dolayli baktigimda - kanimca benzer bir goruntu ortaya cikaran (aston beklenti alti seruveni) *zaniolo'yu -> kendilerince bi sekilde takima kazandiip *scamacca dan aldiklari verimin bir benzerini almayi planladiklarini dusunuyorum .

dolayisiyla suraya geliyorum ;
kanimca,roma donemi,mancini italya'si donemi, zaniolo >scamacca'ya nazaran milli takim skalasi potansiyel olarak daha yuksek bir oyuncu idi. once kendi liglerinde sakatlik, ve sonrasinda biz ve epl ligri seruveni ,kendisinden bir sey kaybettirmez potansiyeli baglaminda.

velhasil, scamacca'ya 25 m veren atalanta nin bizim istedigimiz ucreti hayli hayli vermesi gerekir. ustteki yazdiklarim baglaminda.

olayin fiore tarafi da ilginc. yeni hoca,yeni sistem vs baglaminda zaniolo'yu istemelerini mantikli buluyorum.
<- bu da ayri bir mesaj konusu.

son olarak, *temennim ,yonetimin -ozellikle atalanta nin teklifine olur vermemesi gerekir. -*belirtilen miktar ve sartlari pek albenili bulmadim- . keske tok satici olsak bu gibi durumlarda.

kendileri ve bizim adimiza *scamacca ornegi bu anlamda bariz emsal ve en yakin ornek kanimca.

sahsen fio tarafi *onceki teklifini *yukseltirse -onlarinki daha albenili gibi nazarimda .

saygi ve selamlar.

Zarar etmeden kurtulalım da başka bir isteğim yok. Burada FB maçı dışında hiçbir şey oynamadı derken eleştiri yağmuru oluyordu.

Ulan hem diyorsunuz bizimkiler satmayı bilmiyor, hem de ucuza mucuza fark etmez zarar etmeden yollayalım diyorsunuz

Bu kafada olursanız tabii ki istediğimiz rakama satamayız

Tok satıcı yapacaksın kardeşim. 30'u veren alır diyeceksin. Zaniolo da o parayı versinler diye yalvaracak, icabında kendi maaşında indirime gidecek, naapacak edecek aldıracak kendini

He transfer için ordan gelecek paraya ihtiyaç vardır o ayrı konu

Ama üçe beşe bakmadan satalım kafası yanlış, onu demek istiyorum

jRRB4l.gif

İtalya belki tarihinin en kötü kadrosunda o sebeple zamiolo çok değerli onlar için.Sakatlığı da gğzel oldu başarısız sonuca ortak olmadı keşke oynasaydı denilen umut veren oyuncu oldu

Türk devi için her iki İtalyan kulübünün teklifi de yetersiz. Galatasaray, masanın önünde oturan iki kulüp olduğu sürece güçlü konumunu koruyabilecek. Zaniolo’nun, klasik “ayrılmak isteyen oyuncu tavırları” bu transfere kısa vadede etki etmedi. Kararı Galatasaray verecek..

Yine kazık girecek galiba ,şarta bağlı opsiyon varmış ve kabul etmeye yakinmisiz

Geri
Üst Alt