Ataman: "Milli görevime devam edeceğim"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

smvvy0.jpg

Ergin Ataman, gelişmelerin ay-yıldızlı ekipteki durumunu etkilemeyeceğini söyledi.

Haberin Devami GSC Portal'da

Her zaman hayalinde olan mevki diye biliyorum milli takım hocalığını. Bu karar yüzünden kariyerini zedelemesine gerek yok. Ayrıca ellerine koz da vermiş olurduk eğer istifa etse.

Bu haysiyetsiz fenerliler yüzünden adam niye istifa etsin ki

ERGİN ATAMAN'ın ana sütü gibi hakkıdır Milli Takım Teknik Direktörlüğü

MİLLİ TAKIM kimsenin babasının tapulu malı değildir.MİLLETİNDİR!!!

Ergin Ataman: "Bana saygıları yoksa da Türk Milli Takımı'na saygıları olsun. Kimsenin sözüyle Milli Takımı bırakmam. Dimdik ayaktayım"

@ntvspor 11 dk.

ERGİN ATAMAN: "Takım geldi, antrenman yapacağız. Kararı ise yönetim verecek ama karar ne olursa olsun biz bütünüz, arkasında olacağız."

bu olay fatih terimle ayni degil. aziz biz seni yaşatmayacagiz orda diyor. terim olayi 2 yüzlülügüdür.

Fatih Terimde milli takımı çalıştırır ergin ataman da çalıştırır.milli takım bu adamların mı ya.milli takım en çok GS taraftarının.çıkart GS camiasını ulke sporundan geriye şikeden şaibeden başka ne kalır.

Talebimizi onaylamadı diye hainlik yaftası yapıştıramayız ama temennimize riayet etseydi taraftar ve camia bazında efsane olurdu.

hahahahaha birbirinin aynisi iki olay olunca nasilda pacalariniz tutustu

yaniyorum harbiden abi ince gördün.:( terim gibi gibi federason başkanina sen şöylesin böylesin diyip 1 ay sonra tüpçüYLE berabermi gülmüştür sinyor serdar bey.

ben terimmin milli takima gitmesinde bir sorun görmemiştim. ben gösterdigi 2 yüzlülüge ve GS a tüpçünün laf geçirmesinden sonra oturup siritmasina laf ettim. birde şu var medyanin önünde ben birileri istiyor diye sözleşme imzalamam diyip GS Başkanlik makamina saygisizlik etmiştir. ergin hoca bunlarin birini yapsin. onuda silerim serdar bey:encouragement:

Yanlış yaptın hoca.

Galatasaray imparatorluğundan hiç bir ülke, hiç bir milli duygu, hiç bir vatan önemli değildir.

Önemli olan galatasarayın varlığı ve devamıdır.

Galatasarayı ya seveceksin,

yada terk edeceksiniz.

Geri
Üst Alt