ateizm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ümit

Allahü teala bilir ama sen cayir cayir yanacaksin kardes
sen habri cok kötü bir insansin

Dilerim dogru yolu bulur tekrar imana gelirsin

ben ateyizler icin uzulmuyorum onlar yolunu cizmis

ben senin gibiler icin uzuluyorum yolunu sasirmisin hak yoluna tekrar dön

kalbine perde inmis senin

Cok sert. Neyse, ben karismiyim siz böyle devam edin, baya eglenceli oluyor

giphy.gif

Hangisi ateist hangısı degıl başlıktakilerin

Ümit yanacakmis, hemde cayir cayir :D:D Forumda gördügüm en zevkli tartisma olsa gerek :D

Hmm Sanırım Üstüne alındın :asd22::asd22: Kabeye Putperest dıyen bır adamla ne konuşsan boş abi :red:

ilahiyat okuyorsun madem git bi kabenin tarihini araştır.. bol keseden sallama.. :) islamdan önce kabede ne varmış.. neden eski bir putperest adeti olan "kabenin etrafında dönme işi" terk edilmemiş.. öğren bunları..

Son düzenleme:
ilahiyat okuyorsun madem git bi kabenin tarihini araştır.. bok keseden sallama.. :) islamdan önce kabede ne varmış.. neden eski bir putperest adeti olan "kabenin etrafında dönme işi" terk edilmemiş.. öğren bunları..

öncelikle '' bok '' dıyerek hakaret etme.. yaşına hürmetım var.. saygı duyuyorum... 2.cisi sen cok mu bılıyorsun be abicim be ? :asd22::asd22: isviçreli bılım adamları senın yanından bıle geçemez helal sana :asd22::asd22:

Serdar demir reptilian arkadaşlar uyandırıyım

yok baklavasını yedim... töbe yarabbı :asd22::asd22:

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="bgcolor: #F2F5F9"]4:112 -[/TD]
[TD="bgcolor: #F2F5F9"]Kim bir hata veya bir günah işler de sonra onu bir suçsuzun üzerine atarsa, muhakkak iftira etmiş ve apaçık bir günah yüklenmiş olur.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ümit kardeş,
Ben kimsenin burda avukatı değilim.
Sadece bir kardeş tavsiyesi.
Dinlersin veya boşver sende dersin o ayrı konu....

Eğer Kuran'a inanıyorsan,
Burada veya bir başka yerde, inanmayan veya başka dine inanan birçok kişiden kırıcı söz duyacaksın.
Kuran'da defalarca bahsedilmiş bir konudur bu...

Kuran bunları kıssalarda defalarca örnek göstermiş, tarih bilgimiz artsın diye değil.
Evrensel bir kılavuz olduğu için, örnek almamız için.
Değil bir topicte sana kırıcı laf söyleyenleri, birinci derece akrabaların bile bu konuda seni aşağılayabilir.

İbrahim'in babası...
Nuh'un oğlu ve karısı....
Lut'un karısı...
Muhammed'in amcası........

.....düşün ki amcası Muhammed'in 6 yaşındaki çocuğu ölünce,
sevincinden haykırarak "soyu tükendi" diye sevinç çığlıkları atıyor.
Muhammed, en aşağının aşağısı hakarete maruz kaldı.

Peki ne yaptı ?
....Kevser süresini hatırlayalım.
meşhur "kurban kes" ayetini....yanlış çeviri......."göğüs ger" olacak.
Tüm olanlara göğüs gerdi. Bunlara "göğüs germek" zorundasın, eğer müslüman iddiasındaysan...
Kevser son ayeti hatırlayalım, "asıl söyledikleri yaptıkları sonunda boşa çıkacak onlar olacak."

"Göğüs germek" için Kuran'da yine açıklanmış.
Sana kırıcı söz söylerlerse, karşılık vererek "iletişim yolunu" asla kapatamazsın.
Ayetleri yazmıyorum biliyorsun diye.....

Muhammed, türlü aşağılanmalara karşı, bu ayetler ile asla tartışma yolunu kapatmamıştır.
Unutma ki, bugün inancına hakaret eden biri bile, yarın pişman olup dönme durumu olabilir.
Bu yolu asla kapama.

Bunu sadece tavsiye olarak söyledim.
Yani her türlü hakarete karşı, tebliğe devam :)

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="bgcolor: #F2F5F9"]4:112 -[/TD]
[TD="bgcolor: #F2F5F9"]Kim bir hata veya bir günah işler de sonra onu bir suçsuzun üzerine atarsa, muhakkak iftira etmiş ve apaçık bir günah yüklenmiş olur.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sen hangi serbetten ictin lan

2 saattir atip tutuyon ? ha

öncelikle '' bok '' dıyerek hakaret etme.. yaşına hürmetım var.. saygı duyuyorum... 2.cisi sen cok mu bılıyorsun be abicim be ? :asd22::asd22: isviçreli bılım adamları senın yanından bıle geçemez helal sana :asd22::asd22:

kusura bakma "bol" olacaktı.. klavyede l'nin yanında olunca k'ye basmışız hızlı yazarken :)

Hangisi ateist hangısı degıl başlıktakilerin

Basroller:

Serdar Demir - ateistleri dincilerden daha cok sayan agnostik abimiz
Ümit Catar - ilahiyat ögrencisi olan müslüman kardesimiz
Okan Özkan - türk olmayan ateistleri seven ve saygili olmayan müslümanlardan nefret eden müslüman abimiz

sanirim böyle

Ümit kardeş,
Ben kimsenin burda avukatı değilim.
Sadece bir kardeş tavsiyesi.
Dinlersin veya boşver sende dersin o ayrı konu....

Eğer Kuran'a inanıyorsan,
Burada veya bir başka yerde, inanmayan veya başka dine inanan birçok kişiden kırıcı söz duyacaksın.
Kuran'da defalarca bahsedilmiş bir konudur bu...

Kuran bunları kıssalarda defalarca örnek göstermiş, tarih bilgimiz artsın diye değil.
Evrensel bir kılavuz olduğu için, örnek almamız için.
Değil bir topicte sana kırıcı laf söyleyenleri, birinci derece akrabaların bile bu konuda seni aşağılayabilir.

İbrahim'in babası...
Nuh'un oğlu ve karısı....
Lut'un karısı...
Muhammed'in amcası........

.....düşün ki amcası Muhammed'in 6 yaşındaki çocuğu ölünce,
sevincinden haykırarak "soyu tükendi" diye sevinç çığlıkları atıyor.
Muhammed, en aşağının aşağısı hakarete maruz kaldı.

Peki ne yaptı ?
....Kevser süresini hatırlayalım.
meşhur "kurban kes" ayetini....yanlış çeviri......."göğüs ger" olacak.
Tüm olanlara göğüs gerdi. Bunlara "göğüs germek" zorundasın, eğer müslüman iddiasındaysan...
Kevser son ayeti hatırlayalım, "asıl söyledikleri yaptıkları sonunda boşa çıkacak onlar olacak."

"Göğüs germek" için Kuran'da yine açıklanmış.
Sana kırıcı söz söylerlerse, karşılık vererek "iletişim yolunu" asla kapatamazsın.
Ayetleri yazmıyorum biliyorsun diye.....

Muhammed, türlü aşağılanmalara karşı, bu ayetler ile asla tartışma yolunu kapatmamıştır.
Unutma ki, bugün inancına hakaret eden biri bile, yarın pişman olup dönme durumu olabilir.
Bu yolu asla kapama.

Bunu sadece tavsiye olarak söyledim.
Yani her türlü hakarete karşı, tebliğe devam :)

cok dğru yazı elıne sağlık ama Bunun Klap paslanmış kardeş.. iflah olmaz.. yazdıkları yazıdan anlayabılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt