- 27 Ocak 2010
- 132.110
- 97.143
- 5.488
Bitirdim cok güzeldi.
Yeme bizi daha ilk bölümde 30 sn'lik sahnede 5 dakika kalmışındır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitirdim cok güzeldi.
o kadar mı muthısYeme bizi daha ilk bölümde 30 sn'lik sahnede 5 dakika kalmışındır.
ULA Korku fılmı buYeme bizi daha ilk bölümde 30 sn'lik sahnede 5 dakika kalmışındır.
ULA Korku fılmı bu
Evt ılk 30 snde kefenli bi ceset ve kosan kanlı elbiseli beren saat mevcutVasfi seni kandırmış gibi görunuyor.
Ezik bilmem neler dediğin topluluktaki bazı insanlar sana bu dünyayı tersten gösterir. Laflarımıza dikkat edelim.Ekşi Sözlük'ten bir kere daha tiksinmeme sebep olmuş dizi. Ezik bir sürü klavye abanıp yazıyor. Sinirliyim arkadaşlar!
@Vasfi Vural başlayalım mı, güzel mi?
Ekşi Sözlük'ten bir kere daha tiksinmeme sebep olmuş dizi. Ezik bir sürü klavye abanıp yazıyor. Sinirliyim arkadaşlar!
Meme gormedigindendirİZLEdım begenmedım??
İZLEdım begenmedım??
Bütçe yetmezse illa ki aşk fahşitAt olacaktır hiç şüphesizkonusu ilginç , umarım dizinin senaryosu gizem ve tarih ağırlıklı olur , aşk meşk ile suyunu çıkarmazlar.
Evet görüşleri alalım.
fahşitat hangi pozisyon oluyor , misyoner gibi mi?Bütçe yetmezse illa ki aşk fahşitAt olacaktır hiç şüphesiz