- 30 Temmuz 2009
- 11.840
- 6.000
- 1.823
bizde sevişme sahnesi : erkek sırtı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sebebi erkek sırtının türk kadınından daha efemine olması olabilir mi özellikle beren gibi bir ince kütük için???bizde sevişme sahnesi : erkek sırtı
Melisa Şenolsun'u çok farklı şekillerde görebilirdik oysa ki. Gönül isterdi yani.Sebebi erkek sırtının türk kadınından daha efemine olması olabilir mi özellikle beren gibi bir ince kütük için???
Diziyi izlemedim sözüm Melisa Şenolsun'dan ayrıydı onu bilmiyordum o gerçek bir hatun kıvrımlı... Saçı, baseni vesaire... Ben kütük bereni zannettim... Ama melisa hanım bir istisna...Melisa Şenolsun'u çok farklı şekillerde görebilirdik oysa ki. Gönül isterdi yani.
Beyefendiye Banshee ve Dark'ı izletelimbizde sevişme sahnesi : erkek sırtı
İkisini de izledim. Banshee zaten başka bir olay. Abimiz her bölüm ayrı hatuna köteliyodu.Beyefendiye Banshee ve Dark'ı izletelim
Melisanin gogusleri benimkinden kucuk ustad öyle avrat mi olur.Diziyi izlemedim sözüm Melisa Şenolsun'dan ayrıydı onu bilmiyordum o gerçek bir hatun kıvrımlı... Saçı, baseni vesaire... Ben kütük bereni zannettim... Ama melisa hanım bir istisna...
Bilemem seninkileri de benleri olsun, basenleri olsun, bal rengi teni, kıvır kıvır saçları gayet hoş... Biliyorsun benin ingilizcesi beauty spot... Spot spot hatun daha ne...Melisanin gogusleri benimkinden kucuk ustad öyle avrat mi olur.
Benim icin avrat=memedir ustad. Zevk meselesi.Bilemem seninkileri de benleri olsun, basenleri olsun, bal rengi teni, kıvır kıvır saçları gayet hoş... Biliyorsun benin ingilizcesi beauty spot... Spot spot hatun daha ne...
Benim için de önemli kriter ama ben hatunda çok çeşitli değerlendirme esaslarını göz önünde bulunduruyorum... Melisa Hanım da ortalama yeni nesil Türk Kadınlarının oldukça üstünde... Bakmasını da biliyor...Benim icin avrat=memedir ustad. Zevk meselesi.
Sebebi erkek sırtının türk kadınından daha efemine olması olabilir mi özellikle beren gibi bir ince kütük için???
OA çakması olduğunu kimse yazmamış. Paralel evren temalı bir türk dizisi olması sevindirdi. Çok başarılı değil ama bu türde ilk dizi sanıyorum, bir çırpıda bitirdik, ikinci sezon daha güzel olur.
Evet iyi olduktan sonra çok önemli değilVe dark.
Esinlenmeler mevcut ama apır sapır türk diziler yerine böyle şeyler yapılsın tabii.