Atletico Madrid Başkanı Reyes İçin İstanbul'da

Cevap: Atletico Madrid Başkanı Reyes İçin İstanbul'da

Diğer başlığada yazmıştım. Reyeste adamlar ardanın ikinci taksidi olan 7 milyon euroyu ödememek için böyle bir teklif yaptılar para vereceğimize ölmüş reyes verelim....

Bizim İçin Podolski'nin 1.taksidini ödeyiversinler atleticolular...

çöpe atılan milyonlarca euro paradan başka bir şey olmaz,bu transfer olursa polat sonrası bunlardanda adam olmayacağı kesinleşir..

çöpe atılan milyonlarca euro paradan başka bir şey olmaz,bu transfer olursa polat sonrası bunlardanda adam olmayacağı kesinleşir..

Reyes bu kadarda kötülemenin anlamı yok.Tamam bende istemiyorum gelmesini ama bu kadarda kötü değil.Hele form tutarsa bu ligde çok gol atar.

Reyes bu kadarda kötülemenin anlamı yok.Tamam bende istemiyorum gelmesini ama bu kadarda kötü değil.Hele form tutarsa bu ligde çok gol atar.

gecmişine bakmam bugününe ve yarınına bakarım,içi gecmiş,adım atmaya mecali olmayan adamı övecek değilim, alınırsa yine yeniden bir kazık olur,riera sol reyes sağ kanat komedi dans ikilisi olurlar..

Sene başında bizi istemeyen adamı niye getirmek için uğraşıyorlar acaba.Hırs mı yaptılar.

yanlis duymadiysam trabzon baskani sadri sener burakin sözlesmesinde bonservisi 5 milyonu getiren alir maddesi varmis.dogru ise bence hemen alinmali.

sola olcan

saga burak

ortaya arshavin

muslera

ujfalusi

eboue

melo

baros/elmander

burak-melo-selcuk-olcan

arshavin-baros bu kadro cok can yakar coookkk ;)

Reyes kağıt üzerinde iyi transferdir ancak son yıllarda kağıt üzerinde iyi olan ancak takıma fayda sağlamayan çok furbolcu gördük..

şahsi kanaatim Reyes'in aradığımız isim olmadığı yönünde..

reyes gelirse tam bomba oluruz bomba.bizim leş kazımı bile arayabiliriz inanın bana. isteksiz isteksiz gelecek hemde bu adam ispanyol

Gelmesin lan, ne olur gelmesin. Bu yılki formunu görünce gelmesini hiç istemiyorum, hatta kendisinden nefret etme aşamasındayım. Böyle bir yanlış yapmazlar umarım.

Lesh diyoruz gelmesin diyoruz kazik olur diyoruz dünyada kanat kalmamis herhalde 2 sezondur kalaslari dolduruyoruz. Leto diyorum..

Keita'yı tereyağdan kıl çeker gibi kiralık getirecektin. Bu boşlukların yarısı dolardı tek futbolcuyla. Üstüne de Reyes'i getirirsin, bir de korkulan olursa, belin kırılır.

bas parayi al buraki

---------------------------muslera-------------------------

---------eboue-------semih-------ujfalusi------------hakan-----------

-------------------melo----------------selcuk-----------------------------

----------burak-------------arshavin------------------olcan--------------------

----------------------------baros---------------------------------------------------

Keita'yı tereyağdan kıl çeker gibi kiralık getirecektin. Bu boşlukların yarısı dolardı tek futbolcuyla. Üstüne de Reyes'i getirirsin, bir de korkulan olursa, belin kırılır.

kiralık vermediler ki getirelim satmak istediler bizimkiler de para vermedi. ama şu rierayı görünce 4m euro keitaya vermediklerine çok pişman olmuşlardır bizimkiler eminim

---------------------------muslera-------------------------

---------eboue-------semih-------ujfalusi------------hakan-----------

-------------------melo----------------selcuk-----------------------------

----------burak-------------arshavin------------------olcan--------------------

----------------------------baros---------------------------------------------------

Burakın futbol hayatını bitirmek isteyen adam:) burak ı tekrardan bitirmek istiyosan ahanda orda oynatacaksın: tam olarak orası:)

ispanyol futbolcular bu ligde iş yapmıyor.alın podolskiyi işte 3e 5e bakmadan.0 riskli transfer.

Geri
Üst Alt