GSC Haber Atlético Madrid Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

10 numero pozisyonunda yunus yerine ilkay daha mı mantıklı olurdu acaba renklidaşlar

Tek farkla kazanirsak iyi olur. Uzeri farkta osiyi çıkarır ikardiyi sokar ardayi falan atar sahaya

Gidecek dedikleri yusuf hep kadroda oluyor

eren elmalı niye ya

leş gibi oynuyo

manavların efendisi yine jilet evropa sahnesinde

Hadi canım üst tura çıktık ileride ağlamalara devam et. Neyinin uzmanlığı? Sen neyin uzamasın ki?

Kim oynayacaktı? Uçaktan yeni inen jakobs mu?

Uçaktan yeni inen jakobs> erenin her hali
IMG_20260121_175843.webp

Yahu vallahi sen akıllanmazsın yeni gelen adam 90 dk nasıl oynayacak. Haybeye konuşuyorsun yaşanmamış bir olay için benim fikrim doğrudur diyorsun... Sen hayatında hiç uçak yolculuğu yaptın mı Afrika dan Türkiye ye? Boş boş konuşma üzüleceksen ötede üzül bir zahmet bu akşam... sene başında üst tura çıkamayız diyordun. Al çıktık. Valla yenilelim diye dua da etmediysen ben birşey bilmiyorum...

Yahu vallahi sen akıllanmazsın yeni gelen adam 90 dk nasıl oynayacak. Haybeye konuşuyorsun yaşanmamış bir olay için benim fikrim doğrudur diyorsun... Sen hayatında hiç uçak yolculuğu yaptın mı Afrika dan Türkiye ye? Boş boş konuşma üzüleceksen ötede üzül bir zahmet bu akşam... sene başında üst tura çıkamayız diyordun. Al çıktık. Valla yenilelim diye dua da etmediysen ben birşey bilmiyorum...
Yaw yine patladım de uza işte ne uzattın

Geri
Üst Alt