Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.044
- 3.759
- 1.778
10 numero pozisyonunda yunus yerine ilkay daha mı mantıklı olurdu acaba renklidaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KaanTek farkla kazanirsak iyi olur. Uzeri farkta osiyi çıkarır ikardiyi sokar ardayi falan atar sahaya
Neyim duymadım?Evet haklısın...
Toştoş geçiyorumNeyim duymadım?
Bir daha asla uzmanlaşmadan görüşlerime karşı çıkmaToştoş geçiyorum
Hadi canım üst tura çıktık ileride ağlamalara devam et. Neyinin uzmanlığı? Sen neyin uzamasın ki?Bir daha asla uzmanlaşmadan görüşlerime karşı çıkma
Hadi canım üst tura çıktık ileride ağlamalara devam et. Neyinin uzmanlığı? Sen neyin uzamasın ki?
Yaw ne ereni
Kim oynayacaktı? Uçaktan yeni inen jakobs mu?
Uçaktan yeni inen jakobs> erenin her hali
Usta dakika 80'de oyuna giren adamın rakibe karşı olan mücadelesini de övmezsin ya yuh. Bir zahmet 80'lik oyuncuya karşı oynasın. Sağlam boş yapıyorsun he.
Yahu vallahi sen akıllanmazsın yeni gelen adam 90 dk nasıl oynayacak. Haybeye konuşuyorsun yaşanmamış bir olay için benim fikrim doğrudur diyorsun... Sen hayatında hiç uçak yolculuğu yaptın mı Afrika dan Türkiye ye? Boş boş konuşma üzüleceksen ötede üzül bir zahmet bu akşam... sene başında üst tura çıkamayız diyordun. Al çıktık. Valla yenilelim diye dua da etmediysen ben birşey bilmiyorum...
Yaw yine patladım de uza işte ne uzattınYahu vallahi sen akıllanmazsın yeni gelen adam 90 dk nasıl oynayacak. Haybeye konuşuyorsun yaşanmamış bir olay için benim fikrim doğrudur diyorsun... Sen hayatında hiç uçak yolculuğu yaptın mı Afrika dan Türkiye ye? Boş boş konuşma üzüleceksen ötede üzül bir zahmet bu akşam... sene başında üst tura çıkamayız diyordun. Al çıktık. Valla yenilelim diye dua da etmediysen ben birşey bilmiyorum...