Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacağını açıkladı

Cevap: Atl. Madrid Reyes Kesin Olarak Gitmedi

Arkadaşlar kafam allak bullak oldu. Şimdi resmi ve fake olmayan çevirisi düzgün olan açıklama nedir ?

transfer seyirciliyi ile alakası yok bu işin her seferinde bazılarını haklı cıkarmak için artık 11 sene önce kazandığımız başarılarının arkasına saklanmasak diyorum su rezilliğe bakarmısınız adamlar göz göre göre 35lik adamı soktu bize bu kadar basarılı bir takımız bu kadar basarılı yöneticilerimiz var madem bu olanlar nedir

Ben hiçbir zaman bu transferlere kesin gözüyle bakmadım, iki transfer olmadı diye de yönetimi yerden yere vurmam. Hele ki çakma Madrid'in yaptığı dümenlerden ötürü..

Çok ta alakası var aslında transfer seyircisi olanlarla, sırf bu zamanlar ortaya çıkıp eleştirip başka günlerde ortaya çıkmayanlarla ama hadi neyse..

Bilgi kirliliğine karşı buna nontvsporda dahil bir resmi açıklama bekliyorum.

Beyler şimdi noldu lütfen biri anlatabilir mi?

Paylaşıldımı bilmiyorum ama

La semana pasada el Club Atlético de Madrid recibió una oferta del Galatasaray por tres de sus jugadores: Tomas Ujfalusi, José Antonio Reyes y Diego Forlán. La entidad del Manzanares dio libertad al defensa checo para negociar su contrato con el conjunto turco siempre y cuando las condiciones económicas fueran las requeridas por el Atlético de Madrid.

En cuando a José Antonio Reyes, el Club está en disposición de informar que tras el encuentro que el futbolista ha mantenido este martes 21 de junio en Sevilla con su representante, Mariano Aguilar, y el actual Director Deportivo de la entidad, José Luis Pérez Caminero, todas las partes han acordado declinar la oferta del Galatasaray por lo que el jugador utrerano forma parte de la primera plantilla del Atlético de Madrid para la próxima temporada.

Kaynak : Atletico Madrid Resmi Sitesi

Cevirisi :

Tomas Ujfalusi, Jose Antonio Reyes ve Diego Forlan: Geçen hafta Club Atletico de Madrid üç oyuncu için Galatasaraydan bir teklif aldı.Ancak Cek savunma oyuncusu ile uygun ekonomik koşullarda bir anlaşma yaptılar.

José Antonio Reyes ise kulup toplantısından sonra menajeri Mariano Aguilar ve şirketin mevcut sportif direktörü José Luis Pérez Caminero ile görüşmüş ve Galatasaray ın teklifini red etmiştir ve Bu oyuncular gelecek sezon için takımımızın bir parçasıdır.(Alıntı)

bu forumda 3 saattir ne tartışılıyor ? illa ana bacı küfrettirmek mi istiyorsunuz adamı ? tatmin oldunmu peki bunu yazarken ? tebrikler büyük iş başardın bilmiyorduk bu haberi

admin bize her yer forum oraya kapat buraya gelirzi buradan deva mbeyler: D

anıl oynasın gelmezlerse gelmesin........

Şayetki Reyesi alamıyorsak bu yönetim adına resmen rezelettir, Forlanı Drogbayı anlarım ama bir Reyesi ikna edemiyişimizi anlayamam..Hemde Özel uçaklarla çıkarma yapmısken..madem adam bu kadar gönüllü değil o zaman davullarla zurnalarla neden çıkarma yaptık?? sessizce neden yürütmediniz ?? Kendinizi Bu kadar mı Rezil Etmek istiyorsunuz!!

Reyes gelmezse dahi o kalibrede bir adam gelecek.Relax.:cool:

Valla demek bu kadar olay büyüdüğüne göre Atletico Fiyat yükseltmek için böyle bişey yaptıysa bence acayip tuttu. Şimdi Reyesi 7 milyona alcaksak en az 13 14 falan alıcaz demedi demeyin....

Reyes yattara oldu zaten böyle olması gerekiyodu napalım reyeslemi Galatasaraylı olduk ...

Yarın drogba açıklanırsa millet 360derece nasıl dönücek çok merak ediyorum her transferi yapabilseydik ohoo sonuçta reyese forlana drogbaya değil formayadır aslolan .... Aşk her neyse kimse sinirini moralini bozmasın inanın bu sezon iyi bir takım kurulmuş olacak...

Son Dakika: 'Liverpool'un Türkiye'ye geleceğini öğrenen Demirören, gündemi değiştirmek için Pele'yi yazlığına davet etti.''

Ben başkana sonuna kadar güveniyorum. Kendisi de söylemişti bir yol kazası olabilir diye, oldu. ABC olmaz XYZ olur o tarihte olmaz bu tarihte olur. Ama olur. Bence son yıllarda başımıza gelen en iyi başkanı daha tam olarak resmi sitemizce onaylanmayan bir açıklamadan dolayı bu kadar eleştirmeyelim. Aşkımız sizlere değil renklere, herkez gider biz kalırız biz Galatasaraylıyız. Bunları unutmayalım. Bekleyip görelim. Başkan iş hayatındaki gibi davranabilirse pek başarısızlığı kabul edecek tarzda bir insan değil.

Cevap: Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacagını acıkladı

Bİzİ İstemeyenİ bİz hİÇ İstemeyİz gelmesİn hİÇbİrİ!!!!!!

Geri
Üst Alt