Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala haber yalan diyenler var mı yahu?
ben diyorum hala da söylüyorum bu kadar umutsuzluğa kapılmayın hemen de başkana sövmeye başlamayın. Athletico bu açıklamayı mecburen yaptı sırf taraftar baskısından hemen akabinde Ali Dürüst yalanladı.
Atletico Madrid'in Resmi Sitesindeki REYES Haberi Kaldırılmış.Site Hacklenmiş Olabilir Dedik.Site Geri Alınmış Olabilir..
Ali Dürüst : Resmi Bir Açıklama Olsa Haberimiz Olurdu Görüşmeler Devam Ediyor
İyi ki bi Reyes gelmedi ya, onlar gelmez başkası gelir, yeter ki en hayırlısı gelsin.
Olay gelip gelmemesi değil ki şimdiye kadar ne kadar iyi niyetli olduklarını, en iyisi için çalıştıklarını düşünsem de acemice davranan bir yönetim var karşımızda. Drogba'nın menejeri de çok büyük bir ihtimalle Chelsea'den istediği teklifi koparmak için Galatasaray'ı kullanıyordur, bu konuda da fazla ümitlenmemek lazım.
Bu adamlar gelmezse, yönetim kendi kendini rezil etmiş olur. Koskoca başkan uçağa bindi gitti, adamları alamazlarsa rezillikten başka bir açıklaması olamaz. Ki alsalar bile, başkanın gitmesi gene yanlıştı.
Resmen fiyasko.. Adnan Polat ve Sezgin bizi böyle rezil etse, değil ihraç; sınırdışı edilirlerdi..