Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacağını açıkladı

Cevap: Atl. Madrid Reyes'i satmayacağını açıkladı

valla umrumda değil gelip gelmemesi. benim gözümde ne ünal başkan ne de Galatasarayım prestij kaybetmiştir. kuşlar falan umrumda değil, onlar zaten her olaydan bişeyler çıkarma çabasında. eee avrupa da da transferi sonuclandıramayan tek takım biz değiliz. herkesin başına gelebilir. kim gelirse gelsin benim aşkım renklere. gelseydi iyi olurdu gelmiyorsa da en az onun kadar iyi biri gelir. umrumda da değil. ben başkanımın sözüne inanırım. reyes olmaz başkası olur. umarımk bu olay geldi diye yine yönet,me sallayanlar çıkmaz. iyi olayda en büyük başkan, olumsuz bi olayda bunlarda aynı çıktı edebiyatından bıktım şahsen. gereksiz cümleler.

Ben resmi sayfadaki aciklamayi okudum. Reyes 100% gelmiyor arkadaslar. Bence bu ne kadar bizim yonetimin acemiligi de olsa kesinlikle Madrid in komplo teorisi gibi sanki. Adamlar sanki arda nin intikamini aldilar bizden. Once 3oyuncu ile gorusmelere izin verildi sonra elerrindeki en kalitesiz adami 2 milyon Euro ya bize cakip ustune reyes i ve forlani vermiyorlar.

Ya biz bu 2 adamıda alamazsak kimi alacağız ? Nedir bizim bu dumur olmamıza neden olan sebep? Yine dalga konusu olucaz millete formasını aldılar filan diye!!! Bu iş prestij işidir olmalı mutlaka olmalı olmazsada bu işi keita ve drogba temizler!!

Karşınızdaki takım Atletico. Delnan Polat diye faks çeken, başkanı Arda'yı düşünmüyoruz diyen, menejeri anlaştık diyen enteresan bir kuküp. Kulüp başkanının haberi bile olmadan yüklenmiş bir haber bile olabilir. Pazarlık için konulmuş olabilir vs vs.

Sakın olmakta fayda var. Durun bakalım çıkar kokusu.

Ardayı alırlar bundan sonra :)

Ne bu başı öne eğme durumları sizde anlamıyorum.

Üç beş çapulcu dalga geçicek diye çakma Madrid cephesinin yaptığı yanlışı görmemezlikten gelmeyin.

Umrumda da değil Reyes ve Forlan denen iki artist.

Yönetimimizin arkasındayım..

Atletico'nun Forlan-Reyesi verip bizi daha fazla keklemediklerine sevineceginiz yerde üzülüyosunuz.

Forlan = bitik

Reyes = Ispanya dısında hic bir yerde tutturamayan istikrarsız ve saha icinde pasif bir oyuncu. Hem Ispanyol olması Türkiye standartları icin direk epic fail.

Sevinin 2 milyonla kurtardıgımıza sevinin.

Cidden çok üzgünüm reyes'in gelmesini herkesten çok istiyordum eminim umarım doğruyu yansıtmıyordur demekten başka birşey gelmiyor elimden

Bunu angut.com dan biri yüklemiş :S

Gavurun sözüne inanırsan olacağı budur:o

Kusura bakmayin ama A. Madrid bize pis bir kazik atmis!

(eger haber dogru ise tabi! Paket halinde alacaklari olmasa bence bizimkiler hayatta 2m yanliz ujfalusi'ye vermezlerdi!)

Ayrıca borsaya bildirildikten sonra olmayan tek transfer diyen arkadaslar Mehmet Topuzu unuttular sanırım

Twitter şöyle bir tw var vrmıdır gercekliği bilmiyorum.

Geçen gün neler neler söyleyenlerin bugün ibresi ters dönmüş gördüğüm kadarıyla. Ortada hata olabilir ama ağlanıp sızlanılacak bir durum da yok. Oyuncu gelmek istememişse yapacak bir şey yok ki yine de ne olacağı belli olmaz. Hayırlısı olsun.

Bundan sonra kulüpten gelecek açıklamaya bakacağız. Atletico'nun yaptığı şerefsizlik hakikaten.

Geri
Üst Alt