Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacağını açıkladı

Cevap: Atl. Madrid Reyes'i satmayacağını açıkladı

Şu olaydan sonra bile çakma Madrid cephesine sinirlenmeyip, üzülen transfer seyircilerini (özellikle taraftar demiyorum) bir bir yazıyorum kenara ilerde lazım olur... :)

Madrid cephesinde suç var ama bizim yöneticilerde hiç mi suç yok ? Yahu nerede görülmüş uçakla bütün yönetim kurulunun toplanıp transfer görüşmesine gittiği. Akıllarınca gösteriş yapalım dediler ama fena patladık haberler doğruysa

Suc bizim yönetimde! Ilk önce malin en kaltelisini alacaksin!

Bizimkiler gitti, bozuk mali ilk önce aldi!

Bu iki oldu:

1. Ersan gülüm

2. Forlan-reyes

Baskan cok fazla iyi niyetli, birisi uyandirmali ve gözünü acmali artik!

daha iyisini alıcaz.herşeyde bi hayır var

Uyfalusinin parasini odemeytelim

Baskan izin verse bu gece atletiko Madridde katliam yapa bilirim ;)

Reyes'i Galatasaray'da görmeyi çok istiyodum ya :(

Suc bizim yönetimde! Ilk önce malin en kaltelisini alacaksin!

Bizimkiler gitti, bozuk mali ilk önce aldi!

Bu iki oldu:

1. Ersan gülüm

2. Forlan-reyes

Baskan cok fazla iyi niyetli, birisi uyandirmali ve gözünü acmali artik!

Dur bakalım arkadaş bu nedir bu ne şiddet ne oluyor kendinize gelin artık ortada rezilik falan yok bu kadar cellalenmenin anlamı yok yemin ederim bir an kendimi antu da hissettim yazık gerçekten yazık.

bu madridlilerin kanı bozuk arkadaş.bizimkilere de artık iyi bir ders olur umarım.artık transfer yaparken bilgi sızıntısını engellesinler

ya bence gelcek görürsünüz.

Birisi lütfen şunun fake olduğunu söylesin.

Madrid cephesinde suç var ama bizim yöneticilerde hiç mi suç yok ? Yahu nerede görülmüş uçakla bütün yönetim kurulunun toplanıp transfer görüşmesine gittiği. Akıllarınca gösteriş yapalım dediler ama fena patladık haberler doğruysa

Başkanla diğer başkan görüşme yapamaz mı? Hadi diyelim ki her detayı biliyorsunuz başkan sıfatındaki adam şurda millet mutlu olsun diye transfer için İspanya'lara gidiyor, olmayınca yaranamıyor size.

Sizin gibiler iyi gün taraftarı, yok sizde kötü günde destek olacak yürek..

Revize Bütçe kitapçığındaki yazısında kendi diyor yahu daha ne olacak?

Club Atletico de Madrid ile görüşmelerimizin olumlu neticelenmesi üzerine; Diego Forlan,

Tomas Ujfalusi ve Jose Antonio Reyes'in transferleri için görüşmelere başladık.

Transfer çalışmalarımız süratle devam etmektedir. Teknik Direktörümüz’ün alternatif

önerilerini göz önünde bulundurarak yerli ve yabancı en az maliyetli, ancak, en fazla verimi

alacağımız futbolcu, menajer ve kulüpler ile görüşme halindeyiz.

Buyuk bir transfer beklemeyelim. Artik bundan sonra transfer yapilirsa bile ya bonservisi bitmis, ucuz birini alacaz.

bilmiyorum şuan da girebiliomusunuz atletico nun sitesine ama 5 10 dk önce girmeyi başardım. Atleti açıklamalarını Notiticas mı ne diye bi bolumde yazıyorlar o bölümde sadece 2 açıklama var bugun atletico tarafından biri aguero ile ilgili digerini anlamadım pek reyesle ilgili açıklama yok suanda sitelerinde (yada ben bulamadım )

Ben en çok taraftarımıza üzülüyorum şimdi yahu arkadaş elli sefer dedik sevinmeyin resmi olarak Galatasaray'da diyene kadar diye yok başkan demiş yok 2+1 ,3,4 yıllık demiş yok müspet demiş Terim'e de öyle demiş almış yok kap'a bildirilen hepsi kesinmiş.Yahu arkadaş fazla gaza geliyoruz fazla.Keşke biraz daha sakin olmayı öğrenebilsek.

Hic bir futbolcu Galatasaray'dan buyuk degildir! Benim dikkatimi cektigim konu olayin boyle sonuclanmasinda kimin yada kimlerin hatasi var?

Geri
Üst Alt