Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacağını açıkladı

Cevap: Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacagını acıkladı

alsınlar reyesi başlarna çalsınlar tepe tepe kullansınlar

Dünyada Reyes'den başka sağ kanat oyuncuları da var.

Rahat olun. Keita geldiğinde hakikaten bileni azdı. Bulurlar getirirler merak etmeyin.

Galatasaray kadrosu iyidir. Aslında bence hala 1 defans ve 2 orta saha oyuncusuna daha öncelikle ihtiyacımız var. Tabi bir de kaleci. Sonra sağ açık sonra da forvet.

NTV Spor da nasıl mutlu...

Abarttıkça abartıyolar.

Reyes gelmedi Galatasaray bittiye getirdiler resmen.

ulan su medya herseyi negüzel istedigi yöne cekiyor.

reyes veya forlanin gelmesi kesin degildiki zaten.

baskan canli yayinda bunlar standart transfer prosedürler dedi.

ntvspor gibi sitelerde hemen reyes bitti sali günü gelecek diye taraftari gaza getirdi.

resmi siteden böyle haber ciktimi hic ?

Aysal'ın kızması daha iyi degil mi sizce? :asd:

bu olay unal aysal icin prestij kaybidir. sen kalk yonetici gurubuyla koskoca GALATASARAY klubu baskani olarak futbolcu almaya git ve sonra bunlar olsun.ciddi bir sekilde prestij kaybetmistir sayin baskan.yeni bir sok lazim bunu atlatmak icin.

bu kuşlara niye forumda yazma yetkisi veriliyor anlamıyorum adam az önce açık açık dalga geçermiş gibi atleticonun mesajını koyuyor buraya bide haberiniz varmı diyor

no problem gelmesin

Cevap: Atl. Madrid Reyes Kesin Olarak Gitmedi

Ben hiçbir zaman bu transferlere kesin gözüyle bakmadım, iki transfer olmadı diye de yönetimi yerden yere vurmam. Hele ki çakma Madrid'in yaptığı dümenlerden ötürü..

Çok ta alakası var aslında transfer seyircisi olanlarla, sırf bu zamanlar ortaya çıkıp eleştirip başka günlerde ortaya çıkmayanlarla ama hadi neyse..

sadece bu yönetimle alakası yok 10 yıldır hala gecmiş başarıların arkasına saklananlara sözüm artık savunulacak bişey bırakmadılar bize bıraksınlar devretsinler tmsf ye o zaman madem kulüp yöetmek böle bişey

Aysal baskan Taraftarin ici rahat olsun bu sezon cok iyi kadro kuracagiz.

Cevap: Atl. Madrid Reyes Kesin Olarak Gitmedi

2 3 transfer için asla yönetime sallamak gibi bir niyetim yok.Sonuna kadar güveniyorum.Ama acemice yapılan işler var.Umarım bir daha tekrarlanmaz.Tek istediğim o.

büyük bi transfer bekliyorum açıkçası bu kadar rezaletin ardından drogba kaleci ve orta saha transferi patlayabilir her an :)

Galatasaray kadrosu iyi diyen arkadaşlar gol atamıyoruz gol !!! messi tek başına attı bizim attığımız golleri

Bence baskan gitsin Atletico'yu satin alsin. :asd:

biraz sakin kafayla düşündüm de belki böyle olması daha iyi oldu ünal başkan kızıp reyes ve forlan dan 2 kat daha iyi adamlar alır güveniyorum ama gelişen süreç rezillikti

baskan zeki adam gundemi bir sekilde degistirmek lazim ne yapar eder drogba bir an onca aciklanmali yade cok buyuk supriz biri.

Yalnız bu nontvspor ne yapmak istiyor anlamadım ben.Başkanın eski konuşmalarını falan yayınlamalar.Bu ne şimdi ? :mad:

bu arada sarpinhodan kurtuluyoruz galiba...

Bugun ne oluyor boyle yhaa ?

1- Oktay hoca CEO yapılı,p koc olarak Slovenya'nın en ıyı donemınde basarısız olan Zdovc getiriliyor. Yani macera aranıyor.

2- Ender Arslan gibi hasta fenerli bir oyuncu transfer ediliyor.

3- Klübüyle anlastık denilen oyuncular, Klübü tarafından yalanlanıyor

4- İkinci başkanımız çıkıyor ve böyle bir şey yok resmi acıklama olsa haberimiz olurdu diyor.

5- A.Madrid resmi sitesi resmi acıklama değilmi ?

büyük bi transfer bekliyorum açıkçası bu kadar rezaletin ardından drogba kaleci ve orta saha transferi patlayabilir her an :)

Abicim şu kelimeyi kullanmayın ya hele şu transfer dönemi bi bitsin.

bir gram üzülmedim. istikrar sorunu yaşayan bir adamdı. gelirse lafım olmazdı. ama gelmedi diye ahıtlar yakmam.

Geri
Üst Alt