Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacağını açıkladı

Cevap: Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacagını acıkladı

belkide ücret artırma taktiğidir ben hala umutluyum

neyin açıklamasını yapacaklar beceriksizliklerininmi :)

nye beceriksizlik olsunki

Oyuncuyla anlasilamamistir

her transfer olur diye bir sey yok

Hatta beceriksizlik varsa bile aciklanmalidir

ayrica by June2011 de tureyen cok uye varda biraz dikkatli olmak lazim hatta 21June

Reyes gerçekten kötü oldu. Drogba Forlan gelmese de olurdu baroş elmander bişekilde ligde idare edebilirdi ama kanatlarda oyun kurabilecek frikik atabilecek güzel arapaslar atabilecek Reyes gibi bir adama gerçekten ihtiyaç vardı.

Evgeni Konoplyanka veya Marvin Martin'den birini alalım, karın tokluguna 10 tane Reyes kadar oynarlar.

nye beceriksizlik olsunki

Oyuncuyla anlasilamamistir

her transfer olur diye bir sey yok

Hatta beceriksizlik varsa bile aciklanmalidir

ayrica by June2011 de tureyen cok uye varda biraz dikkatli olmak lazim hatta 21June

33 yasındaki bi adamı satmak için kandırılmak beceriksizlik deilde nedir başka seyle acıklanamaz ayrıca bu june 2001 ne benim için diyosan january 2011 yazar bende dikkat et.

edit

bu saatten sonra C.Ronaldo gelse benim gözümde bu yönetim bitmiştir,kim ne derse desin 4 tane Koskoca GALATASARAY yöneticisi kendi uçaklarına binip gidip 33 yaşındaki bi defans oyuncusunu getirmiştir,yazık benim takımıma ya valla da yazık billa da yazık sinirden gözlerim doluyor :( :( :mad::mad::mad:

33 yasındaki bi adamı satmak için kandırılmak beceriksizlik deilde nedir başka seyle acıklanamaz ayrıca bu june 2001 ne benim için diyosan january 2011 yazar bende dikkat et.

arkadas ne biliyorsun kandirildiiklarini?

klavyesi olan her kes yaziyor iste

her seyi kendi kafaniza gore yorumlamayin

sanki domates pazari

Haldun Üstünel ne güzel gitti mi alıyordu.Gönder Tulun'u Albayrak'ı getir Haldun'u çok mu gereksiz?

bu saatten sonra C.Ronaldo gelse benim gözümde bu yönetim bitmiştir,kim ne derse desin 4 tane Koskoca GALATASARAY yöneticisi kendi uçaklarına binip gidip 33 yaşındaki bi defans oyuncusunu getirmiştir,yazık benim takımıma ya valla da yazık billa da yazık sinirden gözlerim doluyor :( :( :mad::mad::mad:

Bir abartmayın yahu...

Sabah Reyes gelmez dediğimde inanmamıştın bana hatırlarsan,duyumlarım sağlamdır.Kendinizi çok kaptırıyorsunuz sonra hayal kırıklığı byük oluyor.

bizimde gozumuzde bu profgildeki taraftar bitmisdir arkadas

her kes uzulmusdur eger transfer yatimisa yalniz bu Galatasaray tarafatraina hic yakismadi yakismiyor

Prestij kaybı olmuştur da yönetim bitmiştir ne demek. Desteği bunlar için mi veriyoruz biz ?

Zaten Arda Atletico'ya gitseydi garanti Reyesi kesecekti. Daha ne üzülüyosunuz ki :asd:

Sag kanatta oynatabilecegimiz bir sürü adam var. Terim gerekirse en en en kötü sartta Sabri'yi öne, Cetin veya Ujfalusi'yi arkasına ceker. Asıl sorun kalede, defansta ve orta sahanın ortasında bir ton oynatamayacagımız adamın olması.

reyes gelir mi gelmez mi bilinmez ama bu medya ne kadar uğraşıyor yahu ortada resmi birşey yok canını sıkıyorlar adamın gece gece.. hadi reyes i geçtim de abi hala mı görmüyorlar defans kötü tek ufsaluji yeter mi bu defansa daha kalecimiz bile yok savunma hattı güçlendilirmeli bence

Şimdi kimi alacağız o kadar çok eksik var ki nerden tutsan elinde kalıyor.Reyes gibi hücumun her yerinde oynayabilen bir oyuncuyu kaçırmak kötü oldu.

Geri
Üst Alt