Onat Ustoglu
Sarı Üye
- 27 Mayıs 2011
- 475
- 0
- 1.126
Cevap: Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacagını acıkladı
belkide ücret artırma taktiğidir ben hala umutluyum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyin açıklamasını yapacaklar beceriksizliklerininmi![]()
muntariye 7 milyon euro bonservis teklif edilmiş
nye beceriksizlik olsunki
Oyuncuyla anlasilamamistir
her transfer olur diye bir sey yok
Hatta beceriksizlik varsa bile aciklanmalidir
ayrica by June2011 de tureyen cok uye varda biraz dikkatli olmak lazim hatta 21June
33 yasındaki bi adamı satmak için kandırılmak beceriksizlik deilde nedir başka seyle acıklanamaz ayrıca bu june 2001 ne benim için diyosan january 2011 yazar bende dikkat et.
bu saatten sonra C.Ronaldo gelse benim gözümde bu yönetim bitmiştir,kim ne derse desin 4 tane Koskoca GALATASARAY yöneticisi kendi uçaklarına binip gidip 33 yaşındaki bi defans oyuncusunu getirmiştir,yazık benim takımıma ya valla da yazık billa da yazık sinirden gözlerim doluyor![]()
![]()
![]()
bu saatten sonra C.Ronaldo gelse benim gözümde bu yönetim bitmiştir,kim ne derse desin 4 tane Koskoca GALATASARAY yöneticisi kendi uçaklarına binip gidip 33 yaşındaki bi defans oyuncusunu getirmiştir,yazık benim takımıma ya valla da yazık billa da yazık sinirden gözlerim doluyor![]()
![]()
![]()
angutdanmi geldin soyle bakiyim?
hadi kış kış
![]()
![]()
Haldun Üstünel ne güzel gitti mi alıyordu.Gönder Tulun'u Albayrak'ı getir Haldun'u çok mu gereksiz?

abartma gereksiz bir karsilastirmma yapuyordun bence