Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacağını açıkladı

Cevap: Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacagını acıkladı

gçkay o haberin hikayesi başka. ünal aysal adına açılan sahte twitter yüzünden girdi bütün haber siteleri o haberi

aha bu cok kötü oldu forlan yada drogba dan biri gelmezse daha kötü olur

Madem satmayacaksın niye görüşmelerine izin veriyorsun?

Bu işte bir çelişki var arkadaş..

Acaba Atletico taktik olarak böyle açıklama yapıp sonrada gerçekten iyi para verdik sattık mı diyecek?

Taraftarını kandırma politikası gibi geldi bana..

Madem satmayacaksın niye görüşmelerine izin veriyorsun?

Bu işte bir çelişki var arkadaş..

Acaba Atletico taktik olarak böyle açıklama yapıp sonrada gerçekten iyi para verdik sattık mı diyecek?

Taraftarını kandırma politikası gibi geldi bana..

Aguero icin cok yuksek teklifler gelince demistim bu iyi degil, tok satici oldu Athletico diye. Madridlilerin delikanliliktan ne kadar uzak oldugunu bildigim icin sozlerinden caymalari beni hic sasirtmadi.

yani şimdi yönetimin hiç bi hatası yok ama biz eleştiriyoruz die ağzına gelen herseyi söylüyosunuz 23 yasındayım ben 10 sene önce basarı vardı nasıl olduğunu bile hatırlamaz olduk internette olmasaydı hiç aklımıza gelmiyecekti bundan önceki neyse buda aynı cıktı yönetim olarak beceriksiz ve ciddiyetsiz nei yönettiklerinin farkında değiller GALATASARAY bazılarının tecrübe edinmesi için kurulmamıştır yeter artık bide cıkıp burda hala yönetimleri savunmayın.

Reyes bizle anlaşırsa Atletico sorun çıkarmaz bence, kilit nokta Reyes'i ikna etmemiz. Ujfalusi'ye 2.25 milyon Euro verirken Reyes'le nasıl anlaşacağız orası da ayrı bir tartışma konusu en az 3.5 milyon euro ister.

Ayrıca İspanya Ligi'nden gelip de Türkiye'de başarılı olmuş oyuncu ben hatırlamıyorum, çok farklı dünyalar. Simao belki. Bizim lige daha uygun olan Fransa Ligi'ne yönelmemiz lazım..

bazen fazla zorlamanın anlamı yoktur olmuyorsa olmuyodur biz önümüze bakalım dünyanın son sol açığı bu değil.

Ardayı bunlara satmaktan vazgeçince A.madrid katakulliye getirdi galiba bu Reyes,Forlan olayında bizim yönetimi.Başta hem görüşmeye ızın veriyorsun sonra caymak ne demek.Bizim yönetimdede suç var. Madem kesin değil bu oyuncuları almak neden borsada bu oyuncularla konusulmaya başlandı denir anlamıyorum.Bu işler daha gizli olabilirdi.Transfer piyasası her zaman çakallarla doludur.Bunlar hesaba katılmalıydı baştan.

ab ya bızım tam bunun gıbı teknık adama ıhtıyacmız vardı neden vermedıler

Çünkü çok para istediler oğlum.

bu takımın basına gelen unal aysal efendı elını cebıne atcak kardes azız yıldırım cebınden verıo yıldırım demıroren ole ben sunu anlamıorum belkıde turkıyenın butun godomanlarını bı yerde toplayan kulubuz besıktastan acızız abı para yok 20 sene oldu para yok galatasaray lısesı yada unıversıtesınden mezun olupta manavlık yapan gormedım orda 1000 uye var soksunlar ellerını cebıne

Biraz beklemek lazım..Ünal Aysal cephesinden açıklama beklemek lazım.

A.Madrid ile bonserviste anlaşılıp, oyuncumuz ile görüşün demişlerdir.

Sonrasında oyuncu Galatasaray'a gitmek istemiyorum demiş ve teklifi reddetmek zorunda kalmış olabilirler.

abı sen transfer komıtesının basına bulent tulunu koyarsan kımse gelmez bızım HALDUN USTUNEL nasıldı neleri aldık taksıtle elano getırdı adam bence tek yalnıs bulent tulun

Şampiyon olacaklar sanki Aroune Kone.

neyse boş verin arkadaşlar, illaki kaliteli birileri alınacak bu isimlerin yerine. bakalım yeni gözdemiz kim olacak

beyler bunun parayla alakası yok.adamlar kap'a bile bildirdiler klüple anlaştıklarını..

madrid'in açıklamasına iyi bakın orada klüp yetkilimiz ve Reyes'in menaceri görüşüp futbolcunun takımda kalması yönünde karar aldık demişler..

yani parayla pulla alakası yok sonradan klüp vazgeçti.burada en son sallanacak adam başkandır..

abı baskana sallayalım kıme sallıcaz 1 hafta sona lıgı acıoz takım bıtık bu takıma orta saha lasım kalecı lasım defans sol bek lasım sag bek lasım oooooo

abı baskana sallayalım kıme sallıcaz 1 hafta sona lıgı acıoz takım bıtık bu takıma orta saha lasım kalecı lasım defans sol bek lasım sag bek lasım oooooo

Arkadaşlar biraz sakin hepsi yerli yerine oturacak meraketmeyin.daha kamp başlamadı ne bu karamsarlık?

başkan elinden geleni yapıyor REyes olmazsa vardır alternatifi ki alternatif dediğimizde en az o kadar kalitelidir aksi olsa zaten Reyesle falan uğraşılmazdı..Geçen seneyi Hatırlayın Keşke İbricic alınabilse deniyodu,bu dönem Reyes , Forlan,Drogbaisimleri geçiyor.. yapmayın ne olur..

Reyes'in yatmasıyla Başkanın ilgisi yok..

Başkanın tek suçu imzalar atılmadan konuşması oldu..

Geri
Üst Alt