Atleticolu Arda: "Volkan Abi'ye yapılan saygısızlıktır"

Emin Empak

Aslan Üye
Atletico Madrid'in başarılı oyuncusu Arda Turan, çok değer verdiği Volkan Demirel hakkında maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

"Volkan Abi bu ülkenin değeridir, sahip çıkılması gerekir." dedi. Kendisiyle konuşup konuşmadığı sorusuna hayır diyen Atleticolu Arda, Fanatik Gazetesi'ne tepki gösterdi.

Galatasaray'dayken tribünün haklı tepkilerine maruz kalan Atleticolu oyuncu sözlerine "Biz Brezilya maçında yuhlanmayı hak etmedik." diyerek devam etti.

Ayrıca milli takımda teknik direktör poziyonundaki eleman olan kebapçı lakaplı Demirspor efsanesi Fatih Terim, Volkan'ın ceza almaması için sahte rapor çıkardıklarını itiraf etti. Geçen hafta formdaki oyuncu Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ı sahte rapor yollamakla suçlayan Terim'in bu sözleri dikkat çekti.

Abi deme lazım olur

Ne dicek ki tribündekiler haklımiydi dicek pohpohlucak.
Brezilya maçına gelince geçiceksin ardacim bunları.

Ayrıca milli takımda teknik direktör poziyonundaki eleman olan kebapçı lakaplı Demirspor efsanesi Fatih Terim, Volkan'ın ceza almaması için sahte rapor çıkardıklarını itiraf etti. Geçen hafta formdaki oyuncu Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ı sahte rapor yollamakla suçlayan Terim'in bu sözleri dikkat çekti.
:asd:

Rezil herif...

Ulan Allah belanızı versin hepinizin...

Defol git lan Fenerbahçe'ye...Şuna bak...

Terim bile bunu demedi be.

Seninde volkanında abin emrenınde, acununda hepinizin Allah belasını versin.

Yalanci icin yazdigimin aynisi bunun icinde gecerli

Eger bir daha bu formayi giyerse ben icim aglayarak da olsa galatasarayimi birakicam

Bence çok normal yadırganacak birşey mi var veya şaşırtıcı ? Aynı milli takımda oynuyorlar,"iyi ki yaptılar" diyecek hali yok ya.. Hayal kurmayın yani...Volkan'dan nefret de etse demez ki nefret etmediği de ortadayken hiç yadırgamadım veya şaşırmadım. İrdelenmesine pek lüzum yok...

Bunu geçersek asıl irdelenmesi gereken: Fatih Terim eğer öyle sahte rapor falan düzenlemişse, milli takımın nasıl yönetildiğinin ve balık baştan kokarın ispatıdır...

Ardacığım en kısa zaman da seni çubuklu forma içinde görmek dileği ile..

Senin de, Volkan abinin de, Emre Abinin de,Fatih Terimin de, Acun abinin de, Aziz başkanınında allah belasını versin.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt