Atleticolu Arda: "Volkan Abi'ye yapılan saygısızlıktır"

Atleticolu Arda'ya değilde Galatasaraylı Semih'e, Selçuk'a, Sneijder'e, Burak'a, Hamit'e, Muslera'ya sorun aklınıza kim gelirse hatta Volkan'dan nefret eden Melo'ya sorun "adam!" dediğimiz Melo bile 3 aşağı 5 yukarı bu cevabı alırsınız...

Ne diyecekti ohh haketti mi diyecekti? Futbolcu, futbolcuyu anlar neler yaşadığını bilir ve hak verir her zaman böyle olmuştur... Galatasaraylı efsane diyebileceğin futbolcu kim varsa soralım Bülent kaptan falan kim geliyorsa aklınıza soralım en fazla Volkan'ın terk etmesi yanlıştı der ama edilen küfürlere yine laf ederler..

Konu Arda olunca nedense hepiniz bir agresifleşiyorsunuz. Ben Arda'yı her zaman savunurum adam en azından gittikten sonra gönül rahatlığıyla ben Galatasaraylıyım diyor. Zamanında ayrılan diğer oyuncular gibi kıvırmıyor.Ama ısrarla adamın Galatasaraylılığı üzerinden vurmaya çalışıyorsunuz. Emre ile ilişkisi benimde sinirimi bozuyor evet ama bugün çocuklarımızın bile arkadaş seçimine karışamaz, engel olamazken Arda'nın arkadaş tercihlerini bu denli eleştirmemiz ne kadar doğru?

Ağzına sağlık.

Ergen atarı diyorum ben buna. Adamın arkadaşı olabilir, aile dostu olabilir vs. Ne demesini beklyorlardı ki? Üstelik adam takımın kaptanı. Herhalde böyle diyecek.

Topluma verilen bu tür mesajları normal karşılıyorum. O yüzden Arda doğru olanı yaptı, en azından söylenmesi gerekeni söyledi. Bu tür açıklamaları olgunlukla karşılamak lazım.

Volkan' a gelince kendisi bu sürece gelene kadar hiç ama hiç masum olmadı. Herzaman bu tür olayların yaşanmasına zemin hazırladı. Kendini insanlardan soğutarak, kendi taraftarına şirin gözükmek için bu tür ayak oyunlarına herzaman başvurdu. Volkan kendi etti kendi buldu. Kimse sebepsiz yere bişey yapmadı.

Volkan' ın yapacağı, daha doğrusu akıllı bir insanın yapacağı tek şey vardı o da oradan uzaklaşıp, taraftarla polemiğe girmeden ısınma antrenmanını başka bir yerde yapmak olurdu. Bunu yapabilmek olgunluğunu gösterecek kafa yapısı ne Volkan' da, ne de düşünüp krizi çözecek o an yanında bulunan kaleci antrenöründe bu zeka var.

Ben küstüm gidiyorum mantığında olan bir futbolcu bundan sonra asla milli takımlara alınmamalı. Bu bizim takımımızda olan bir futbolcu bile olsa alınmamalı. Milli takım kimsenin kaprisini kaldıracağı ya da kimsenin nazının çekileceği bir yer değildir.

Hiç kimse vazgeçilmez sanmasın kendini.

GT-I9300 Tapatalk

Iyi oldu mu deseydi diyen arkadaslara hatirlatma.

Asil rezillik oley cekecek taraftar maca gelmesin, Brezilya macinda oley falan denildi biz hak etmedik bunu demesiydi.

Brezilya sadece acidigi icin cift haneye cikartmadi skoru, taraftar iki oley yapinca uzulmus beyzade. Bunlar istiyor ki kimse onlari elestirmesin surekli pohpohlansinlar. Sikinti orada.

Brezilya maçındaki olaylarla ilgili açıklamaları saçmalıktan başka birşey değil.

Ama Volkan için yaptığı açıklamada Arda Volkan'a falan sahip çıkmadı. Sadece söylemesi gereken 1-2 kelime söyledi o kadar.

İlla Volkan'a yapılanlar saygısızlıktır demek zorunda mıydı?Duşa girdim,olanları görmedim falan diyebilirdi.Ayrıca Fanatik'e ve onları ıslıklayanlara yaptığı atar da amatörceydi.

Volkan'a yapılan da saygısızlıktır,Volkan'ın yaptığı ise bambaşka birşeydir demeliydi.Bu Volkan'ı koruma modasına uyması gerekirmiydi?Gerçi o da terim-acun-emre belez familyasından şaşırmamak lazım..

Iyi oldu mu deseydi diyen arkadaslara hatirlatma.

Asil rezillik oley cekecek taraftar maca gelmesin, Brezilya macinda oley falan denildi biz hak etmedik bunu demesiydi.

Brezilya sadece acidigi icin cift haneye cikartmadi skoru, taraftar iki oley yapinca uzulmus beyzade. Bunlar istiyor ki kimse onlari elestirmesin surekli pohpohlansinlar. Sikinti orada.

O açıklaması eleştirilebilir bende eleştiriyorum onu ama sırf Volkan için dediklerinden dolayı saymalarına fenerli falan yakıştırmalarına karşıyım Galatasaray efsanesini getir başlıkta ki cümleye benzer şeyler söyler dedim.. Sadece Arda değil ki 2 oley yapınca üzülen yerli hemen hemen her oyuncu böyle zaten.. Hatırlayın milli maç sonrası havaalanın da bir taraftar saydırırdığında nasıl dönüp ters ters dövecekler gibi baktıklarını

Bizim taraftarımız her oltaya atladığı için Arda bugün Madridde. O haberleri çıkaran, Arda'yı Galatasaray'dan koparmak için elinden geleni ardina koymayan Yıldirim denen köpektir. Onun yavşak oyunlarına alet olan da bizim cahil cühela taraftarımız. Şimdi de Burak-Selçuk-Semih için aynı oyunlar. Bu kadar mal bir taraftar kitlemiz olduğu için çok üzgünüm. Biraz aklınızı çalıştırın ulan! Elin embesili göstere göstere Arda'yı, Terim'i Galatasaray'dan kopardı. Biz de göz göre göre buna seyirci kaldık. Hiç olmazsa ders alalım biraz, elimizdeki başka değerleri kaybetmeden.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aziz baban seni fenere alsın da rahatla be!!

bundan daha önemlisi , maçtan sonra fanatik gazetesinde çalışanlar için "adam olsunlar" demesi , dün gece basın çalışanlarının futbolcu talimatıyla dövdürüldüğünün kanıtlarından bir diğeridir

volkan için söyledikleri kalıplaşmış söz öbekleri dikkate almıyorum , hangi topçu olsa aynı şeyi söylerdi ama yukarıda yazanlar futbol emekçileri!nin diğer sektördeki emekçilere nasıl kin beslediğinin bir göstergesi bence

oo topraamm kaptan olmuşun yeni haberim oluyor yakışırr,arkdaşlarına da sahip çıkarmış helal be büyük kaptan.

normal aciklama olmus

beyler tribünlerden Volkan Zeynep'i buraya getir demişler bunu yapanların nesini savunuyorsunuz siz. Saçma sapan konuşmayın.Volkan'a bende küfür ediyorum da işin içine aile katmak saygısızlıktanda ötedir.

hee tüm bunlara rağmen stada terk etmesi gerekmezdi. Aynı lafları kendi maçında duysa dönüp küfür ederdi ve maçına devam ederdi.

Volkan, Yildirim Demirören, Aziz Yildirim bunlar hak ediyor ne derseniz diyin

Ben kolay kolay küfür etmem, bu 3 ahlaksiz a da etmem (ahlaksizi küfür degil tespit olarak algilayin lütfen), ama edenleri de kinayamam.

Volkan olur abi, Galatasaray taraftarı olur terbiyesiz. Alın size Galatasaray'ın çocuğu Arda Turan.

Mesajımda Volkan'ın yaptığı pislikleri savunduğumu nerden çıkardınız gerçekten çok merak ediyorum. Zahmet olmazsa bi açıklayın lütfen.

Ondan sonra siz orda olsaydınız siz de karısına küfür eder miydiniz? bunu söyleyin lütfen
Genele hitap edeyim derken sizin mesajnıza cevap vermişim. Yanlış anlaşılma oldu ama madem cevap vereyim; ( Tapa'nın hatası)

Taraftarlarımız bu oyunculara artık tahammül edemiyor ancak her seferinde Volkan ve Emrecik kadroda kendine yer buluyor. Tepkiyi anlayabiliyorum ve onu görünce sinirlenmemek elde değil. Tasvip etmiyorum ama tepki şekli yanlış.

Bir kusur işlediysem affola.

Gazeteci sorduysa cvp vermek zorundamı olayın iç yüzünü bilmiyorum şu an bir şey demem yanlış olur de geç ama olurmu volkan abisi üzülür sonra

Kaptanlık Arda'dan alınmalı. En iyi oynayana en çok oynayana degil. Takımı koşturan gaz verdiren çoşturan adam kaptan olmalı.

Geri
Üst Alt