Caner Candan
10 Numara!
- 1 Aralık 2008
- 12.392
- 0
- 341
volkan abisi , emre abisi , aziz başkanı , acun kankası ile hayatında mutluluklar bi daha Galatasarayda görmememek dileğiyle..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda'nin ulke sathinda gelisen her olaya yorum yapma ihtiyaci hissetmesi ve yurt disinda ust duzey oynuyor diye kendini bilir kisi kabul etmesi onu hayli itici kiliyor aslinda olay oradan cikiyor. Yoksa evet ne demeliydi, ne diyebilirdi falan tamam da adamin yorum yapmadigi konu kalmiyor. Olay benden uzakta gerceklesti diye basladi mesela lafa. Tamam bitir sus cekil. Illa yorumlari ile renk katma cabasi, medyatik olma cabasi kotu.O açıklaması eleştirilebilir bende eleştiriyorum onu ama sırf Volkan için dediklerinden dolayı saymalarına fenerli falan yakıştırmalarına karşıyım Galatasaray efsanesini getir başlıkta ki cümleye benzer şeyler söyler dedim.. Sadece Arda değil ki 2 oley yapınca üzülen yerli hemen hemen her oyuncu böyle zaten.. Hatırlayın milli maç sonrası havaalanın da bir taraftar saydırırdığında nasıl dönüp ters ters dövecekler gibi baktıklarını
bu forumda ARDA' kuyruk acisi olan cok .. Her arda konustugunda aglama duvari gibi buraya toplaniyorsunuz
evet fatih terim kuyruk acisi da var... tövbe ya Arda satti gitti, Terim satti gitti, yetmemis gibi ahlaksiz insanlar icin yalan söylemeye gerek duyan insanlar. Volkan cok mu efendi birisi ? Arda ya noluyor ? sana ne, kendi isine bak, hadi o gazeteciyi evden alirken niye yazik gazeteci abi cok üzüldü niye diyemedin ?
Ben art niyet ariyorum bu islerde bukadar, bi volkan ayisi aynaya baksin da neden hep o ve Emre küfür yiyior, cünkü kendileri de az küfür atmadilar... kazaninca poposunla topu tutup tahrik etmeyi biliyor.
Ne kadar meraklı konuşmaya. Karı gibi dır dır dır.
I am the one who knocks!
Genc bu aciklamayi burak/selcukta yapiyor ama haber edilmiyor neden mi soyleyim sana !!
![]()
Maksat su yokardaki yazilar !! Gazeteciler GS'a dusman gostermek istiyorlar Terim & Arda''yi ve malum bizim taraftar her kucuk bir kivilcimda arda /terim e saldiriyor ..
Neden hic burak ve selcuk boyle bir aciklama yapsa bile gundem olmuyor ? cunku onlar Galatasarayi zaten icten ice oynadiklari sallamasyon futbolla bitiriyor
bu turk futbolcuların bı tarafı nası bu kadar kalktı anlamıyorum ulan bunlar allahtan ronaldoyu gectım bi dı marıa fılan olamıyorlar ha adam olsunlar dıye acıklama yapan adam azıcık ıyı olsa asarım keserım der.
Volkan, Yildirim Demirören, Aziz Yildirim bunlar hak ediyor ne derseniz diyin
Ben kolay kolay küfür etmem, bu 3 ahlaksiz a da etmem (ahlaksizi küfür degil tespit olarak algilayin lütfen), ama edenleri de kinayamam.
Ben Selcuk Burak tan görmedim duymadim, link var mi? Söylediklerini söylüyorsun, ispat et bakalim adam diyelim