Arda ile aynı ortamda bulunmuşluğum var, karakterini sevmem, Galatasarayda tekrar futbol oynamasını da istemem. Yine 'mahalle maçında, topun sahibi çocuk' gibi davranıp, takım olgusunun içine edeceğinden, 5-10 kilo fazlasıyla belini döndürmekte zorlanıp durmadan sakatlanacağından, sansasyonel atraksiyonlarına kaldığı yerden devam edeceğinden neredeyse emin olduğum için...
Ancak Volkan' ın -Planlı olduğunu düşündüğüm- eylemi hakkında yöneltilen soruya verdiği cevapta en ufak bir kusur göremiyorum Arda adına; gayet olağan, pozisyonunun gerektirdiği şeyler söyledi, ben de olsam benzer şeyler söylerdim, daha önce problem yaşadığı Melo ya da Yalçın da aynı durumda farklı şeyler söyleyemezlerdi...
Beni şaşırtan; forumda gayet aklı başında olduğunu düşündüğüm pek çok kişinin, Arda' nın bu olması gerektiği şekilde yaptığı açıklamaları bir 'İhanet' olarak algılamakla, hayal kırıklığına uğramış halde, öfke patlaması yansıtmaları oldu. Bir kez daha ''Forumu ve üyeleri fazla mı ciddiye alıyorum acaba?'' diye iç sorgulaması yapma ihtiyacı hissettirdi bana ki aslında sorunun cevabı da belli, maalesef ;(...