Atleticolu Arda: "Volkan Abi'ye yapılan saygısızlıktır"

sen anlamadin galiba .. Aciklama yapmistir ama medya yer vermiyor .. ben nasil bulayim sana .

:)

Bende diyorum ki nasil biliyorsun Burak ve Selcuk un aciklama yaptiklarini? Sadece tahmin üzerinden Arda yi aklamaya calisiyorsun

Cünkü o zaman benim de yapmadilar diye tahmin etme hakkim doguyor, ama senin gibi net konusamiyorum tabi yapmadilar diye, niye? Cünkü birisi aklama gibi derdim yok

zaten fazla deger verıldı bu ardaya.ne futbolcular gelmış gecmış arda kim ya.ben ardayı GS lı olarak görmuyordum zaten.çıkarı nerdeyse arda orada.

Arda ile aynı ortamda bulunmuşluğum var, karakterini sevmem, Galatasarayda tekrar futbol oynamasını da istemem. Yine 'mahalle maçında, topun sahibi çocuk' gibi davranıp, takım olgusunun içine edeceğinden, 5-10 kilo fazlasıyla belini döndürmekte zorlanıp durmadan sakatlanacağından, sansasyonel atraksiyonlarına kaldığı yerden devam edeceğinden neredeyse emin olduğum için...

Ancak Volkan' ın -Planlı olduğunu düşündüğüm- eylemi hakkında yöneltilen soruya verdiği cevapta en ufak bir kusur göremiyorum Arda adına; gayet olağan, pozisyonunun gerektirdiği şeyler söyledi, ben de olsam benzer şeyler söylerdim, daha önce problem yaşadığı Melo ya da Yalçın da aynı durumda farklı şeyler söyleyemezlerdi...

Beni şaşırtan; forumda gayet aklı başında olduğunu düşündüğüm pek çok kişinin, Arda' nın bu olması gerektiği şekilde yaptığı açıklamaları bir 'İhanet' olarak algılamakla, hayal kırıklığına uğramış halde, öfke patlaması yansıtmaları oldu. Bir kez daha ''Forumu ve üyeleri fazla mı ciddiye alıyorum acaba?'' diye iç sorgulaması yapma ihtiyacı hissettirdi bana ki aslında sorunun cevabı da belli, maalesef ;(...

Arda ile aynı ortamda bulunmuşluğum var, karakterini sevmem, Galatasarayda tekrar futbol oynamasını da istemem. Yine 'mahalle maçında, topun sahibi çocuk' gibi davranıp, takım olgusunun içine edeceğinden, 5-10 kilo fazlasıyla belini döndürmekte zorlanıp durmadan sakatlanacağından, sansasyonel atraksiyonlarına kaldığı yerden devam edeceğinden neredeyse emin olduğum için...

Ancak Volkan' ın -Planlı olduğunu düşündüğüm- eylemi hakkında yöneltilen soruya verdiği cevapta en ufak bir kusur göremiyorum Arda adına; gayet olağan, pozisyonunun gerektirdiği şeyler söyledi, ben de olsam benzer şeyler söylerdim, daha önce problem yaşadığı Melo ya da Yalçın da aynı durumda farklı şeyler söyleyemezlerdi...

Beni şaşırtan; forumda gayet aklı başında olduğunu düşündüğüm pek çok kişinin, Arda' nın bu olması gerektiği şekilde yaptığı açıklamaları bir 'İhanet' olarak algılamakla, hayal kırıklığına uğramış halde, öfke patlaması yansıtmaları oldu. Bir kez daha ''Forumu ve üyeleri fazla mı ciddiye alıyorum acaba?'' diye iç sorgulaması yapma ihtiyacı hissettirdi bana ki aslında sorunun cevabı da belli, maalesef ;(...

maç kaç kaç bitmişti ??

arda efendi önce kaptanlığını yaptığın zaman bu herifin sizlere karşı totosuyla topu kontrol edip önündeki bekire ayak içiyle bakmadan yuvarladığı günleri ne çabuk unuttun ??

hem sanane ki sanki futbolu sen kurtaracaksın.. sanki fenerin yaptığı her kötü olayda çıkıpta hakemlere, zokoraya, galatasaraya yaptıkları saygısızcaydı dedin de ?

sanane be adamım sen şikecilere bir tek kelime ettin mi gittin mapuslarına don kilot götürdün.. kalkmış volkanı savunuyor.. sen önce atletico madrideki oyunculara Türkiye'deki yemeklerden bahset..

Genc bu aciklamayi burak/selcukta yapiyor ama haber edilmiyor neden mi soyleyim sana !!

fft157mm3274861.jpg

Maksat su yokardaki yazilar !! Gazeteciler GS'a dusman gostermek istiyorlar Terim & Arda''yi ve malum bizim taraftar her kucuk bir kivilcimda arda /terim e saldiriyor ..

Neden hic burak ve selcuk boyle bir aciklama yapsa bile gundem olmuyor ? cunku onlar Galatasarayi zaten icten ice oynadiklari sallamasyon futbolla bitiriyor

yapma etme burak ile selcuk a kim önem veriyor ki ? Selcuk zaten diblere Vurmus, Burak zaten vur duymaz ve yeteneksizin önde gideni, Terim ise Imparator du ve Arda da bu ülkenin ve Galatasaray camianin en yetenekli cocugu...

siz onu bunu bırakında ft deki karakterziliğe bak ömer le hakan ı suçlayan adam sahte rapor hazırlatmış

Ya bu arkadaş ne katıyor milli takıma oyunuyla çok merak ediyorum. Star havalarında falan garip gerçekten.

Bence çok normal yadırganacak birşey mi var veya şaşırtıcı ? Aynı milli takımda oynuyorlar,"iyi ki yaptılar" diyecek hali yok ya.. Hayal kurmayın yani...Volkan'dan nefret de etse demez ki nefret etmediği de ortadayken hiç yadırgamadım veya şaşırmadım. İrdelenmesine pek lüzum yok...

Bunu geçersek asıl irdelenmesi gereken: Fatih Terim eğer öyle sahte rapor falan düzenlemişse, milli takımın nasıl yönetildiğinin ve balık baştan kokarın ispatıdır...

Her konuda Fb de Fb diyorsun ama bu konuda bu yorumun şaşırttı.Yorum yapmak zorunda mı tamam haklısın iyi ki yapmışlar diyemez ama bunu söylemek zorunda da değildi.

Türkiye´de insanlarin sporun amacini anlamadiginin kaniti, saha icinde yasananlardan dolayi, ciddi ciddi senelerce kuyruk acisi hissetmesidir. Bu nefretin spor ve futbol ile bir alakasi yok, Volkan tamamen suclu, her konuda haksiz olabilir ama oda bir insan be. Türkiye´de hem yönetici hemde taraftar kiskirtiyor zaten hep bu düsmanliklari, sonra spor spor olmaktan cikiyor. Arda´nin takim arkadasidir, tabiki sahip cikacak.

Bu sistem tarafindan hakki acik bir sekilde yenmis, Volkan´in onun takimina karsi onlarca provokasyon yapmasina ragmen, Spor Adami Senol Günes ne demis bu konu ile ilgili ?

Senol Günes: "Dünkü olay başlı başına bir olay. Bir oyuncuya küfredilmesini, hakaret edilmesini doğru bulmuyorum çünkü onlar sanatçıdır, onlara sahip çıkmamız gerekiyor. Onların da sorumluluklarını bilerek hareket etmeleri gerekir. Ben milli takım antrenörüyken o takım benim değil hepimizindi. Şimdi de hepimizin. Görev yapan da yapmayan da geçici olduklarını bilmeliler. ‘Yetki bende güç de bende istediğimi yaparım’ derse, toplum da sizi itici olarak bulursa o zaman doğru olmaz. Onların yaralanması, bizim yaralanmamız demek. Çünkü beni temsil ediyor, kulüpleri temsil ediyorlar.''

Evet, hata ve hatalar yapiliyor. Ortam futbol icin zehirli de olabilir, ama sahanin icinde olanlari akli basinda bir sekilde degerlendirmek lazim. Milli takimin macina gidiyorsan, sahadaki her oyuncu senin oyuncudur. Melo Türk olsa, ve Kadiköydeki milli maclarda küfür yese dogru olabilir mi ? Asin artik bu ucuz isleri....

Siyah yada beyaz olmak şart değil bazen gride olmak gerek ,

Öte yandan Arda'nın asıl brezilya maçı hakkındaki açıklamaları berbat , kafa yapısının ne olduğunu gösteriyor ,
ispanyada top oynuyor ama 1gr bile ilerlemediğinin kanıtı !
Umarım Türkiyeye dönerse adresi " darkside " olur !

Geri
Üst Alt