Attila Szalai Fenerbahçe'de

Bilgilendirme | Kulübümüzün ilgilendiği Macaristan Milli Takımının 22 yaşındaki stoperi Attila Szalai, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer süreçlerini ilerletmek adına İstanbul'a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Hocam buraya yaziyorum ilk 11 oynayamaz oynasa bile öyle abartilcak biri degil.
Potansiyel tabi var o bizim genclerde vardir ama bu hazir, tercübeli yinede bizim Ligde o kadar iyi bir etki yapmaz.

Marcao bize geldigimde 23 degilmiydi ;)

Izlediginde bana dönüs yaparsin :)

ben süper oynar demedim ama bu tip 19-24 yaş arası 5 büyük lig için şimdilik yetersiz olan ama bizim ligde fark yaratabilme şansı olan isimler doğru isimler olur

Yali cocugu paraya kiyiyor yonettigi kulup icin. Legal duzen icinde yaptiklari hicbir is yok. Uefa bunu daha ne kadar gormezden gelecek bu sahtekarlari?

Bu oyuncu iyi diyordu herkes nasıl 1.5 milyona almışlar?

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Bizim takimda hücumda oynayan oyunculara göre daha skorer. 40 macta 5 gol 3 asistlik katki yapmis. Caner bunun kafasina yolladigi tüm toplarda asist yazabilir hanesine.

Bizde Marcao var.O satılmadıkça bu transferin bi önemi yok.Marcao satılırsa Scout ekibimiz yerine oyuncu bulur..

Marcao'yu sattigin parayla senin Marcao'nun yerini doldurup ilaveten en az 2 oyuncu daha alman lazim. Toplam 3 transfer yani.
Öyle de şu an satılmamalı.Bu yönetim gittikten sonra satılmalı.Bana kalsa hiç satılmamalı ama bonservis kazanacağımız futbolcu sayısı az takımda..

Geri
Üst Alt