- 18 Temmuz 2009
- 81.642
- 238.430
- 5.093
Mal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bu ihtimal hala mevcut. Alacak kulübün kasasından çıkacak gerçek miktarı kim bilebilir? Kalan kısım Ali Koç' tan onlara, onlardan FB ye...Macarlar, olüm grubuna düşmeseydi kuşlar bunu da 15 milyona okuturdu.
Bizde olsa, defansif solbek olarak oynamasını isterdim. Özellikle zayıf takımlara karşı skora ihtiyaç duyulduğunda hücuma da katkı verirdi...Çok ilginç bir adam stoperin temel özelikleri markaj ve savunma özelikleri zayıf . Ama tekniği çok iyi.
Bizde olsa orta sahada özelikle 6 numarada denenebilirdi. Fener'de ise orta saha bol.
Çok çok iyi bir oyuncu olamaz. Çünkü asıl mevkisinin temel gereklerini tam yerine getirmiyor. Ama artısı oyun görüşü.
Bence bek oynayabilecek biri değil. Benim Türkiye liginde en iyi izlediğim bek Telles'ti. Bek dediğin ya markajı yüksek olacak. Savunmacı olacak. Ya da hücumcu olacak. Onun için de sağlam hız ve dribling becerileri lazım.Bizde olsa, defansif solbek olarak oynamasını isterdim. Özellikle zayıf takımlara karşı skora ihtiyaç duyulduğunda hücuma da katkı verirdi...
Telles' i beğenmeyenlerdenim; savunması berbat, hücumda da 'overrated'..Szalai fiziğine rağmen hantal bir oyuncu değil. Yıllardır defansif yönden vasatı bile yakalayan solbekimiz olmamasından illallah etmiş durumdayım..Bence bek oynayabilecek biri değil. Benim Türkiye liginde en iyi izlediğim bek Telles'ti. Bek dediğin ya markajı yüksek olacak. Savunmacı olacak. Ya da hücumcu olacak. Onun için de sağlam hız ve dribling becerileri lazım.
Ben olsam 6 veya 8 numarada denerdim. Ama savunmada sıkıntı bir adam.
Ama Marcao'nun yanında daha az sırıtabilirdi. İki tane teknik stoper özelikle Anadolu takımlarına oynatrken çok rahatlatır.
Bizim Luyindama'yı şutlayıp oyun görüşü olan stoper almamız lazım.
Hakan Kadir Balta tam bir jokerdi yerini dolduramadık. Ama Süleyman Luş'tan umutluyum. Çok iyi diyorlar.Telles' i beğenmeyenlerdenim; savunması berbat, hücumda da 'overrated'..Szalai fiziğine rağmen hantal bir oyuncu değil. Yıllardır defansif yönden vasatı bile yakalayan solbekimiz olmamasından illallah etmiş durumdayım..
Avrupa şampiyonası farklı bir seviye; tek maçla değerlendirecek olsak, bizim takımda 1 milyonluk oyuncu yok, derim...
+ Kendi adına iyi geçen Euro 2020 ( Özellikle Fransa maçı ), yükselen transfer söylentileri ve takımın yeni sistemi ile birlikte yeniden bir yükseliş var gibi. Böyle giderse ( Takıma da bağlı.. Çabuk düşebiliyor, bkz. geçen sene ) bence fena olmayan paralara gidebilir.Fenerbahçe'nin takım olarak pozisyon anlayışı karmaşık ve dağınık. Kim kimin yerinde cebinde belli değil. Marcao ile kıyaslanmaz ama, o da geldiğinde arkaya kaçırdıkları falan çok olurdu. Tahammül olan ayak tekniği ve oyun kurmadaki zeka ve attığı kaliteli pas şiddeti idi. Resmen oyun kurucu rolü üstlendi adam. O farklı bir boyut. Bence genç stoperlerde bunlar normal. Abartmamak kaydıyla potansiyel iyi. Olay şu ki potansiyeli farkedilirse, gelişimini izlerler mi, yoksa hemen atlarlar mı orası muamma. İtalya'da iş yapar.