- 1 Mayıs 2018
- 57.098
- 47.920
- 3.873
cop
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2010dan beri ülkemizde top koşturan DİEGOdan fazlası nedir
Adam akıllı maçta oynamadı ki ben tam sezon görmeden karar vermem topla çıkışları Marcao'nun tırnağı etmez. Forvete uzak oynuyor pozisyon kaybediyor çokça ben herkes gibi çok beğenmedim şöyle FB topyekün saldırdığında bir rakipleri ile teke tek yakalansın görelim hala soru işareti.
Bizim ülkede yürekli oynayan 1-2 olumlu iş yapan hemen 15-20 oluyor 1-2 hata yapsın hemen 2 veren varsa satın oluyor açın Marcao başlığını okuyun.![]()
Marcao mu Szalai mi?Bence yanlış takım tercihinin ceremesini çekiyor..Eleman daha geleli 1.5 ay oldu 10 yıldır takimdaymjs gibi kıçını yırtmak zorunda kaldi müthiş efor sarfetti çocuğu yeri geldi tutup sol bek yaptılar son 20 dk ileri geri koşturdu.. Geldiği takım da belli zaten bu kadar yükün altında ezilmesi normal geliyor resmen kaosun ortasına düştü.. Açıkçası pelkastan sonra fbnin en iyi transferi diyordum ama formunun düşmesi bizim için çok güzel sağlam bir stoperleri olmasın yeter ki her yıl 5 stoper alıp satsinlar..
Marcao mu Szalai mi?
Sadece Koç un parası ile olacak işler değil bunlar .Sende yapacaksın gidip kıralık oyunculara para vereceğine satın alabileceğin oyuncuyu kiralayıp deneyip alacaksın Muhammed gibi .Biz 8 milyona aldığımız stoperi 10 miluona zor satarken adamlar vasat stoperini belrşe alıp 6 ay sonra 25e satıyor. Eljif de aynıterane döndü. Osayi de bedava aldılar onada 20 teklif ediyorlarmış. Ya biz malız yada bu adamlar müüthiş fbli bir menajerle iş yapıyorlar.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
20 oyuncu aliyorsan en azindan 5-6 tanesi fark yaratacak kadar tutar zaten. full kepaze transfer yapan takim zor cikarSadece Koç un parası ile olacak işler değil bunlar .Sende yapacaksın gidip kıralık oyunculara para vereceğine satın alabileceğin oyuncuyu kiralayıp deneyip alacaksın Muhammed gibi .
Szalai pelkas Altay tuttu fb de kabul etmek gerek ama aldıkları ademi tisserand ..... Gibi onlarcasi tutmadı
Adamlar Mert Hakan için bile haber yaptırdı. Biz ise oyuncuları gömme derdindeyizLeicester City, Çağlar Söyüncü'nün ayrılması durumunda yerini Fenerbahçe'den Attila Szalai ile doldurmak istiyor. İngiliz Kulübü, 25 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Bu transfer gerçekleşirse Szalai, en pahalı Macar futbolcu unvanını elde edecek. (Blikk)
![]()
Koc simdi den baslamis italyadan vazgectiler herhalde
52 futbolcu aldılar 4 tanesi tuttu.Sadece Koç un parası ile olacak işler değil bunlar .Sende yapacaksın gidip kıralık oyunculara para vereceğine satın alabileceğin oyuncuyu kiralayıp deneyip alacaksın Muhammed gibi .
Szalai pelkas Altay tuttu fb de kabul etmek gerek ama aldıkları ademi tisserand ..... Gibi onlarcasi tutmadı

Berbat bir topcugoruslerine alalim heis