Üstüne calimla giden herkes yiyor bunu. Cöp lan bu

Birebir geniş alanda çalım yemeyen stoper yok neredeyse.. Bundan ziyade geçen yılki hırsını göremiyorum Szalainin bu yıl daha kabuğuna çekilmiş gibi sorumluluk almıyor geride ..Muhtemelen ortada Kim olduğu için yeni rolüne alışamadı..Kim sağ veya sol stoper oynasa inanılmaz defolari çıkar bence asıl balon o

gayet iyi stoper

marcao da iyiydi

takımlar düşünce herkes kötü görünüyor

Iyi gorundugu maçların hepsi ligin kancik takimlariyla yaptıkları şikeli maçlardı. O maçlarda herkes iyiydi zati.

Bok gibi stoper, vasat sol bek.

çok kötüydü yine

Dunyanin en iyi stoperi. Gelin övün hayde.

2010dan beri ülkemizde top koşturan DİEGOdan fazlası nedir

Kadikoy galibiyetimizin mimari
Anca 4lu defte sol bek olur rangersdaki adam gibi

Bu rezil kalitesiz Zuper ligde biraz performans gosterince, avrupa capinda bir stoper sandi herkes.

Olympiakos gibi C-D sinif avrupa takimlari bile Szalai ve Kim-min Jae'yi pakket yapti yolladi.

Daha C-B-A sinif avrupa takimlarina girmedik.

katılıyorum. trde topçular acayip şişirilmeye başlandı. fenerin stoperleri bjknin kalecisi
balon hepsi. bu atilladan 20m falan bekliyorlar bir de güler misin ağlar mısın

zuper lig icin evet

Iste on goru, iste scoutluk.

Birkerede yanilin babalar.

:devilish:

kötü felan değil, gayet iyi stoper.

marcao ile kıyaslamanız hata. avrupa liginde oynanmış 3 maçın 2 tanesinde haftanın kadrosundaydı marcao. sanırım lazio, marsilya, lokomotiv gibi maçların hepsinde 8.0 ratinge yaklaştı.

2.5 mil € bedelle alınan bir oyuncu için gayet iyi attila. aralarında yaş farkı olsa da marcao potansiyeline ulaşacağını sanmıyorum.

kötü felan değil, gayet iyi stoper.

marcao ile kıyaslamanız hata. avrupa liginde oynanmış 3 maçın 2 tanesinde haftanın kadrosundaydı marcao. sanırım lazio, marsilya, lokomotiv gibi maçların hepsinde 8.0 ratinge yaklaştı.

2.5 mil € bedelle alınan bir oyuncu için gayet iyi attila. aralarında yaş farkı olsa da marcao potansiyeline ulaşacağını sanmıyorum.

cop bidonunun onde gideni, iyi falan da degil.

Fenerbahçe topçu öğütme makinesi bunu da bozmaya başladı maşallah

Fenerle falan alakası yok yav hamle stoperi adam bu en baştan beri belli. Ki muhtemelen biz istesek alırdık almama nedenimiz ise kendisi ile aynı özelliğe sahip hatta birebirde vücudunu daha iyi kullanan bir luyindama var.
Çöp değil elbet az buçuk kumaşı var ki arasan aynısını bulabilirsin, daha genç elbet gelişim gösterir ama bu ülkede bunu başaramaz az aklı varsa kapağı iyi bir ülkeye atar.

Geri
Üst Alt