- 13 Ekim 2014
- 108.508
- 58.300
- 4.588
Üstüne calimla giden herkes yiyor bunu. Cöp lan bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
updateSol ayaklı topçu öyle mi karşılanır yaw
Marcaoyu eleştiriyorum aylardır ama net olarak marcao>5x atilla
Üstüne calimla giden herkes yiyor bunu. Cöp lan bu
marcao ile baristin galiba reyizupdate
marcao > 20x atilla
Bok gibi stoper.
Iyi gorundugu maçların hepsi ligin kancik takimlariyla yaptıkları şikeli maçlardı. O maçlarda herkes iyiydi zati.
bok gibi
Bok gibi stoper, vasat sol bek.
çok kötüydü yine
Dunyanin en iyi stoperi. Gelin övün hayde.
2010dan beri ülkemizde top koşturan DİEGOdan fazlası nedir
Berbat bir topcu
Kadikoy galibiyetimizin mimari
Anca 4lu defte sol bek olur rangersdaki adam gibi
Bos herif
Bu rezil kalitesiz Zuper ligde biraz performans gosterince, avrupa capinda bir stoper sandi herkes.
Olympiakos gibi C-D sinif avrupa takimlari bile Szalai ve Kim-min Jae'yi pakket yapti yolladi.
Daha C-B-A sinif avrupa takimlarina girmedik.
katılıyorum. trde topçular acayip şişirilmeye başlandı. fenerin stoperleri bjknin kalecisi
balon hepsi. bu atilladan 20m falan bekliyorlar bir de güler misin ağlar mısın
zuper lig icin evet
kötü felan değil, gayet iyi stoper.
marcao ile kıyaslamanız hata. avrupa liginde oynanmış 3 maçın 2 tanesinde haftanın kadrosundaydı marcao. sanırım lazio, marsilya, lokomotiv gibi maçların hepsinde 8.0 ratinge yaklaştı.
2.5 mil € bedelle alınan bir oyuncu için gayet iyi attila. aralarında yaş farkı olsa da marcao potansiyeline ulaşacağını sanmıyorum.
bu sene buyuk oynuyor. gecen sene boyle oynasa sampi idik :/marcao ile baristin galiba reyiz
Muslera sıvıyor onun yerinebu sene buyuk oynuyor. gecen sene boyle oynasa sampi idik :/
bu isi biliyoruz xdIste on goru, iste scoutluk.
Birkerede yanilin babalar.
![]()
gecen senede iyidi de, yanindaki esekler sicip sivadilarbu sene buyuk oynuyor. gecen sene boyle oynasa sampi idik :/
konstanrasyon hatasi cok yapiyordu(gereksiz kart gereksiz alan bosaltma) bu sene dikkatli oynuyo. nelssonun iyi oynamasi da farkettirdi. nelsonla iyi toparliyorlar birbirlerinin arkalarinigecen senede iyidi de, yanindaki esekler sicip sivadilar
...Kapalı savunmalarda iyi açıkta kötü. Görüşüm sabit.