GSC Scout # Aurelio Buta

La adam bonservissiz gelecek, yilik ucreti 1 milyonu gecmez. Parayi sol bek icin kullaniriz, Saracchi yerine Lech Poznan’in sol beki Puchacz, bekler top class olur.
olsun
sola süleymanı sağa ismaili al geç
yabancılar 11lik adam olmalı reis 7 yıllık bolluk devri bitti YUSUF devir 7 yıllık kıtlık devri!!!
maxresdefault.webp

Linnes ve Sener’in sozlesmeleri sezon sonu bitiyor bir tek Omar kaliyor nasil oncelik degil. Oncelik Belhanda yerine bir ofansif orta saha diyorsan ozaman sorun yok ;D
barhonda zaten boşa çıkıyor ha kulübün menfaatini isteyen biri olsa sözleşme uzatırlardı da neyse oralara girmeyeceğim :P
şimdi şener eşek statüsünde onu sayma zaten şimdi de bi beklentimiz yok , linnes yeter artık diye uzatılmaz
yabancı sayısı vs düşecek muhabbeti vardı bi ara
elinde kullanabilecegin adam akıllı emre kılınç var bi türk 11 için
önce 11i adam akıllı kurmalılar

manasız bir karşılaştırma, omar yeterliyken kimse oraya transfer yapmaz, yetersiz bulunan mevkilere gayet de transfer yapılabilir, iyi uykular
Sener ve Linnes’in sozlesmesi sezon sonu bitiyor, bir tek Omar ile oynayacak degiliz. Gidip 4-5 milyona sag bek alalim demedim zaten, Buta ayni Omar gibi bonservissiz alinabilir. Omar ile birlikte rekabete girer. Neyse futbolu herkesten iyi bildigini dusunen bir uye ile tartismak zaman kaybi.

Sener ve Linnes’in sozlesmesi sezon sonu bitiyor, bir tek Omar ile oynayacak degiliz. Gidip 4-5 milyona sag bek alalim demedim zaten, Buta ayni Omar gibi bonservissiz alinabilir. Omar ile birlikte rekabete girer. Neyse futbolu herkesten iyi bildigini dusunen bir uye ile tartismak zaman kaybi.

olm sen ya delisin ya da 5 yaşındasın en ufak diyalogda gereksiz yere trip atıyosan
yabancı sınırı ve omara verilen 2.7 yıllık ücret varken oraya niye yabancı alalım ki
ya yerli alınır ya da başka bişey yapılır
ha yabancı sınırı da geliyor btw

olm sen ya delisin ya da 5 yaşındasın en ufak diyalogda gereksiz yere trip atıyosan
yabancı sınırı ve omara verilen 2.7 yıllık ücret varken oraya niye yabancı alalım ki
ya yerli alınır ya da başka bişey yapılır
ha yabancı sınırı da geliyor btw
Bugune kadar kimseye trip atmisligim yok. Neyse uzatmayalim bu uslubunu ilk kez gormuyorum zaten boyle devam (y)

↘ ⬇ ↙
@Can Karabacak
↗ ⬆ ↖​

Geri
Üst Alt