GSC Scout # Aurelio Buta

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
20-152629-aurelio-buta.jpg

Iste bizim aradigimiz sag bek profili, zeki, cevik, sifira inebilen, tam Falcao'luk toplar atabilen oyuncu. Rakip savunmalari duman edebilecek yetenekte bir oyuncu. Henüz 97 dogumlu oldugundan cok rahat parlatip satabilecegimiz bir oyuncu. Satmasak bile uzun yillar sag beki götürebilir.

Son düzenleme:

Iste bizim aradigimiz sag bek profili, zeki, cevik, sifira inebilen, tam Falcao'luk toplar atabilen oyuncu. Rakip savunmalari duman edebilecek yetenekte bir oyuncu. Henüz 97 dogumlu oldugundan cok rahat parlatip satabilecegimiz bir oyuncu. Satmasak bile uzun yillar sag beki götürebilir.

Bu da çok iyi

Alan 10 sene sagbek sorunu cekmez

hala bir yere gitmemiş. transfer görüşmesi falan da yok bildiğim.
şunu yönetime iletsek alabilse ya.

Bu adam 22 yaşındaysa bende 15 falanım herhalde.
Yolda görsem abi diye elini öperim

1 sene kontrari kalmis, Linnese 2-3e satip ustune para koyup cok rahat alinabilir

tahminle 4-6m euro arasi biter.
aynen uzatmazsa aslında yaz transfer döneminde almak çok zor olmayabilir.
fakat eminim ya bunu bilmiyordur bile scout ekibi.

@Enes Dalmış'in hayalindaki sagbek

Emre utkucana iletmek lazim
Dediğim gibi tek sorun Leicester ile ciddi şekilde adı anılıyordu Ricardo Pereira yerine ki yerine alınabilecek en doğru adamlardan biri olabilir. Pereira'nın satılacağı kesin mi Buta ile kesin anlaştılar mı bilemem ama olur da kadromuza katabilirsek gerçekten eşsiz bir transfer olur bizim için

Sağ kanadı tek başına önlü arkalı kullananilir, skora etki ediyor, yaşı genç ve potansiyelli bir adam şimdi verdiğimiz paranın katlarca fazlasını kazandırabilir

Aslında imkansız da değil be reis doğru düzgün adam satmayı becerebilsek Maicon&Babel&Diagne&Feghouli ve Belhanda beşlisinden iyi para elde edebiliriz

Dediğim gibi tek sorun Leicester ile ciddi şekilde adı anılıyordu Ricardo Pereira yerine ki yerine alınabilecek en doğru adamlardan biri olabilir. Pereira'nın satılacağı kesin mi Buta ile kesin anlaştılar mı bilemem ama olur da kadromuza katabilirsek gerçekten eşsiz bir transfer olur bizim için

Sağ kanadı tek başına önlü arkalı kullananilir, skora etki ediyor, yaşı genç ve potansiyelli bir adam şimdi verdiğimiz paranın katlarca fazlasını kazandırabilir

Aslında imkansız da değil be reis doğru düzgün adam satmayı becerebilsek Maicon&Babel&Diagne&Feghouli ve Belhanda beşlisinden iyi para elde edebiliriz
Şunların hepsine 15 milyon euro verseler ben satarım.

Şunların hepsine 15 milyon euro verseler ben satarım.
Takımın öyle inanılmaz bir eksiği yok umarım lig sonunda Mert Hakan ve Emre Kılınç kadromuza katılacak Emre Akbaba ve Luyindama tamamen hazır hale gelecek sağ bek transferi ve olabilirse Lemina transferi ile seneye hazır bir kadromuz olur ki 15 mil.€ ile sağ bek transferi yapılır üzerine de Lemina için takımıyla pazarlık yapabiliriz

Muslera
Buta-Luyindama-Marcao-Saracchi
Lemina-M.Hakan
E.Kılınç-E.Akbaba-Sekidika
Falcao

Sekidika'yı da özellikle kadroya yazdım çünkü bu kara oğlana güveniyorum ben 1-2 ay içinde kadronun değişmez elemanı olacaktır. Bunun yanında Ömer&Taylan ve Adem gibi 1-2 tane daha alternatif sonradan oyuna girebilecek oyuncu ekleyebilirsek kadromuza şahane olurdu

Takımın öyle inanılmaz bir eksiği yok umarım lig sonunda Mert Hakan ve Emre Kılınç kadromuza katılacak Emre Akbaba ve Luyindama tamamen hazır hale gelecek sağ bek transferi ve olabilirse Lemina transferi ile seneye hazır bir kadromuz olur ki 15 mil.€ ile sağ bek transferi yapılır üzerine de Lemina için takımıyla pazarlık yapabiliriz

Muslera
Buta-Luyindama-Marcao-Saracchi
Lemina-M.Hakan
E.Kılınç-E.Akbaba-Sekidika
Falcao

Sekidika'yı da özellikle kadroya yazdım çünkü bu kara oğlana güveniyorum ben 1-2 ay içinde kadronun değişmez elemanı olacaktır. Bunun yanında Ömer&Taylan ve Adem gibi 1-2 tane daha alternatif sonradan oyuna girebilecek oyuncu ekleyebilirsek kadromuza şahane olurdu

Canavar gibi kadro ama ben sekidika'yı elde tutup ama bir şekilde onyekuru'yu alırım tamamen :)
Falcao'yu yedekleyebilecek biride şart.
ve en az 2 stoper 1 yerli 1 yabancı.

Canavar gibi kadro ama ben sekidika'yı elde tutup ama bir şekilde onyekuru'yu alırım tamamen :)
Falcao'yu yedekleyebilecek biride şart.
ve en az 2 stoper 1 yerli 1 yabancı.
Dediğim gibi herkes Onyekuru'nun kalmasını ister bende neden 1.5 yıllık kiralanmadı diye üzüldüm ama Sekidika'ya gerçekten güveniyorum ve ilk 11 düzeyinde şans bulmasında ısrar ediyorum sağ kanat olur sol kanat olur bilemem ama Sekidika rakip ceza sahasına takımı taşıyacak kilit oyuncu olacak bence

Falcao seneye 34 yaşında olacak aslında Falcao'yu yedekleyebilecek birisinden ziyade gerçekten Falcao ile dönüşümlü oynayabilecek kadar iyi bir forvet bulmamız gerekiyor şu Ocak ayında adı geçen Tino Kadewere misali bir oyuncu bulmamız gerekiyor

Yerli stoper varsa da ben bilmiyorum paraya kıyabilirsek Kaan Ayhan var Roma Mert Çetin'i bırakmıyor hı birde yalan olmasın canlı izlemedim ama Trabzon'un sene başında Altınordu'dan transfer ettiği Atakan Gündüz için olumlu yorumlar duydum onun haricinde bu adam gelir Galatasaray'da oynar çatır çatır diyebileceğim bir yerli stoper yok tutup Kaan Ayhan'ı almayacaksak bence yerli veya yabancı bir stoper alternatifi düşünmüyorum. Tutup yerli stoper alternatifi diye Semih Kaya'yı kiralamak yerine Emin'e Işık Kaan'a şans tanımaktan yanayım

Bir kac gun once Turk medyasi Buta ile ilgilendigimizi yazdi. Dis basinda boyle bir haber de yok ki kaynak olarak kullandilar desem. Bunlar ciddi ciddi bu forumu okuyup haber yaptiklarini dusunmeye basladim.

Sezon sonu sozlesmesi bitiyor, becerikli bir yonetim olsa ocakta on protokol yapar. Linnes’in de sozlesmesi bitiyor, yerine gelecek olan adam hazir olur ama bu yonetim ile imkansiz maalesef.

yav satıp al 2 tane al anlamında mı dedik reis omarı yeni almışken 2.sini alacak lüksümüz yok demek istedik bu kuyunun suyu nerden geliyo :p
La adam bonservissiz gelecek, yilik ucreti 1 milyonu gecmez. Parayi sol bek icin kullaniriz, Saracchi yerine Lech Poznan’in sol beki Puchacz, bekler top class olur.

Geri
Üst Alt