Avengers: Endgame (24 Nisan 2019)

4. kısmın sonu guardians 3 gelecek yeni bir faz başlayacak kaptan marvel önderliğinde

yeni fazın ilk filmi spider man far from home

GSC App
oraya X-Men ve F4'üde ekleyebilirsin...20 Mart'ta Disney'in Fox aldığı duyulacakmış ve önümüzdeki San Diego Comic Con'da onları da duyururlar artık...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Filmin en mühim sahnesi düşmüş

Gece 00 seansına IMAX den biletimizi aldık, bekliyoruz..

Bu gibi filmlerde oluk oluk kan akmayinca tiksiniyorum. Komedi yoksa hic cekilmez. Benim uzayli tayfa oynamiyorsa buyuk ihtimal ya izlemem ya da yarida birakirim.
Spartacus su tur filmlerden bin kere daha iyi.

Bu gibi filmlerde oluk oluk kan akmayinca tiksiniyorum. Komedi yoksa hic cekilmez. Benim uzayli tayfa oynamiyorsa buyuk ihtimal ya izlemem ya da yarida birakirim.
Spartacus su tur filmlerden bin kere daha iyi.
Hitap ettiği kitlede çoluk çocuk da olduğu için +18 yapamıyorlar. Bence de Marvel filmlerinin en önemli eksiklerinden birisi ama yapacak bir şey yok 18 yaş altı önemli gelir kaynağı adamlar için..

Thanos risk alarak belli bir plan çizdi ve yaptı. Belli kesim de "çok da yanlış yapmadı" diyebilir.

Her neyse olan oldu, ve kendisi geri çekildi. Bu film da neyin nesi şimdi ?

Afedersiniz, ama ölüm konusu geri çevirirler ise, (Marvel film olsa bile) böyle filmin içine S.... . Ölenler geri dönmemeli.
Yok böyle bir mantık.

Hitap ettiği kitlede çoluk çocuk da olduğu için +18 yapamıyorlar. Bence de Marvel filmlerinin en önemli eksiklerinden birisi ama yapacak bir şey yok 18 yaş altı önemli gelir kaynağı adamlar için..
Bence cocuklar, birisinin kafasina balyozla vuruldugunda kanadigini bilmeli:)))))

Thanos risk alarak belli bir plan çizdi ve yaptı. Belli kesim de "çok da yanlış yapmadı" diyebilir.

Her neyse olan oldu, ve kendisi geri çekildi. Bu film da neyin nesi şimdi ?

Afedersiniz, ama ölüm konusu geri çevirirler ise, (Marvel film olsa bile) böyle filmin içine S.... . Ölenler geri dönmemeli.
Yok böyle bir mantık.
Dönecek yav Spiderman'in falan yeni filmi anons edildi zaten :asd:

Keşke dönmeseler tabi. Bari normal yollarla ölen Loki ve Gamora dönmese diye umut ediyoruz..

Ben Doktor Strange ve Galaksinin koruyucularini bekliyorum. Tabi bir de Avatar

Geri
Üst Alt