Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.328
- 9.693
- 2.568
cenaze sahnesinde resimdeki kim.
eski sahne mi o yoksa
konuşmalar burdan alınmış cenaze görüntüsü de bir sonraki cap filminden yine peggy carterin cenazesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cenaze sahnesinde resimdeki kim.
eski sahne mi o yoksa
oraya X-Men ve F4'üde ekleyebilirsin...20 Mart'ta Disney'in Fox aldığı duyulacakmış ve önümüzdeki San Diego Comic Con'da onları da duyururlar artık...4. kısmın sonu guardians 3 gelecek yeni bir faz başlayacak kaptan marvel önderliğinde
yeni fazın ilk filmi spider man far from home
GSC App
Filmin en mühim sahnesi düşmüş
Çift spoda yaw isteyen baksın istemeyen bakmasınSil sunu sil
Hitap ettiği kitlede çoluk çocuk da olduğu için +18 yapamıyorlar. Bence de Marvel filmlerinin en önemli eksiklerinden birisi ama yapacak bir şey yok 18 yaş altı önemli gelir kaynağı adamlar için..Bu gibi filmlerde oluk oluk kan akmayinca tiksiniyorum. Komedi yoksa hic cekilmez. Benim uzayli tayfa oynamiyorsa buyuk ihtimal ya izlemem ya da yarida birakirim.
Spartacus su tur filmlerden bin kere daha iyi.
Filmin en mühim sahnesi düşmüş
Doktor bey spoiler'a alsanızyuh x-men'in ne işi var , daha anlaşma yeni imzalanmıştı.böyle sürpriz mi olur.
Bence cocuklar, birisinin kafasina balyozla vuruldugunda kanadigini bilmeliHitap ettiği kitlede çoluk çocuk da olduğu için +18 yapamıyorlar. Bence de Marvel filmlerinin en önemli eksiklerinden birisi ama yapacak bir şey yok 18 yaş altı önemli gelir kaynağı adamlar için..
Dönecek yav Spiderman'in falan yeni filmi anons edildi zatenThanos risk alarak belli bir plan çizdi ve yaptı. Belli kesim de "çok da yanlış yapmadı" diyebilir.
Her neyse olan oldu, ve kendisi geri çekildi. Bu film da neyin nesi şimdi ?
Afedersiniz, ama ölüm konusu geri çevirirler ise, (Marvel film olsa bile) böyle filmin içine S.... . Ölenler geri dönmemeli.
Yok böyle bir mantık.
Bi bitmiyor o kodumun Spiderman filmleri.Dönecek yav Spiderman'in falan yeni filmi anons edildi zaten![]()
Keşke dönmeseler tabi. Bari normal yollarla ölen Loki ve Gamora dönmese diye umut ediyoruz..
Gram izleyesim gelmiyor benim de Spiderman cidden sıktı..Bu bitmiyor o kodumun Spiderman filmleri.
Son damlaya kadar sıkacaklar paraları