Avrasya Tüneline İsim Aranıyor!

Sesini duyuyorum her yerde
Ellerin elime deysin anlayacaksın
Riyakar olman mutsuz eder
Gözlerine bakmaya doyamadan
Ellerin elime deysin
Ne olur hiç bırakma beni

noter huzurunda sayılmayacaksa oylar kesin bir osmanlı padişahının ismini verirler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
arda turanın yerinde olsam bu sarı sarıdaki hanım efendiyede salça olurdum. bir jenarasyonun ukteleri arasındadır kendisi

İyi geceler.

Son düzenleme:
Yaziktir gunahtir yaw cocuga iftira atiyorsunuz

Ayip ayip

Emrah cocuga ıftıra atmıs yakıstıramadım

...

Son düzenleme:
işin ilginç yanı malum kişiyi hiç tanımayan biri foruma arada bir gidip gelen biri malum şahsın sanata, müziğe ilgisi olduğunu nereden bildide sinir krizleri geçirip ağız dolusu küfürler etti.
çoh ilginç.

sarperin bugün can büyük ve adem çakar yorumlaşmasından adem büyük çıkarımı yapmasından sonra kafam zehir gibi çalısıyor benimde artık. fenaa düşünceler içerisindeyim

edit.

#4 Serdar Aziz

Son düzenleme:
işin ilginç yanı malum kişiyi hiç tanımayan biri foruma arada bir gidip gelen biri malum şahsın sanata, müziğe ilgisi olduğunu nereden bildide sinir krizleri geçirip ağız dolusu küfürler etti.
çoh ilginç.

sarperin bugün can büyük ve adem çakar yorumlaşmasından adem büyük çıkarımı yapmasından sonra kafam zehir gibi çalısıyor benimde artık. fenaa düşünceler içerisindeyim

edit.

#4 Serdar Aziz

Ciddi olamazsın cidden.Kızdığım şey senin o sergenle yazdını şeymi olduğunu sanıyorsun neyle itham ediyorsanız ona kızdım yoksa banane kim neyi seviyorsa sevsin,cidden kafanız zehir değil kavga edicek yer arıyosunuz.

İyi geceler.

2n5oWq.png

Geri
Üst Alt