Avrasya Tüneline İsim Aranıyor!

Ciddi olamazsın cidden.Kızdığım şey senin o sergenle yazdını şeymi olduğunu sanıyorsun neyle itham ediyorsanız ona kızdım yoksa banane kim neyi seviyorsa sevsin,cidden kafanız zehir değil kavga edicek yer arıyosunuz.
yorumlarımda sergen beyden bahsetmedim hiç. adını vermedim.

checkmated2_255x332.jpg

Kadir Ari
BU86toPCQAA4_QR.jpg:large

Osman SEDEN bir zeki sendin zaten bravo,ben yaşımdan ötürü birşey demiyeceğim sizlere....Herkesten özür dilerim şu yaşanan çirkin olaydan ve ağzımı birazda olsa bozduğum için.

@Osman SEDEN bir zeki sendin zaten bravo,ben yaşımdan ötürü birşey demiyeceğim sizlere....Herkesten özür dilerim şu yaşanan çirkin olaydan ve ağzımı birazda olsa bozduğum için.

seninle kımsenın bır sorunu yok sanırım bu söylentılerı sarper diye biri cıkarıyor ondan hesap sorabılırsın

@Osman SEDEN bir zeki sendin zaten bravo,ben yaşımdan ötürü birşey demiyeceğim sizlere....Herkesten özür dilerim şu yaşanan çirkin olaydan ve ağzımı birazda olsa bozduğum için.
güzel sözlerin için tsk ederim karşim :) hatalarının farkına vardığın için düzelttiğin için ben tsk ederim. ayrıca olur böyle şeyler çokta üzerinde durmamak lazım herkes hata yapabilir. iyi forumlar renkdaş

güzel sözlerin için tsk ederim karşim :) hatalarının farkına vardığın için düzelttiğin için ben tsk ederim. ayrıca olur böyle şeyler çokta üzerinde durmamak lazım herkes hata yapabilir. iyi forumlar renkdaş

Cidden garipsiniz,bilmem kaç soru test çözdükten sonra kafam almıyor artık bunları.

Benim içim rahat,gerçeği bilmesi gerekenler biliyor sizin burada hiçbir üstünlüğünüz yok ben sorgulamamı adminlere verdim gerçeğide biliyorlar gerisi ilgilendirmez.
....

Son düzenleme:
Cidden garipsiniz,bilmem kaç soru test çözdükten sonra kafam almıyor artık bunları.
Kadir Ari batu yu ihrac eder misin başgan. sürekli alıntı yaparak rahatsız ediyor beni.
hayır illa foruma küsüp notepad de, word de falan kendi kendimize mi yazalım illaa.

Geri
Üst Alt