Avrasya Tüneline İsim Aranıyor!

yahu sarper nereye yok saymıyorlar Atatürk'ün devrim ve fikirlerini yok saymak Atatürk'ü yok saymaktır zaten yoksa Atatürk'te etten kemikten bir insan onu öne çıkaran fikirleri ve devrimleri yani öyle bir yorum yapıyorsun Atatürk'ü yok saymıyorlar devrimlerini yok sayıyorlar diyosun bu ikisinin arasında ne fark var yani.

Fark şu,Atatürk'ü komple yok saymak,Çanakkale'yi,Kurtuluş Savaşı'nı da yok saymak bir nevi.O aşamaya gelinecekse bile daha vakti var.Kalpaklı Gazi Mustafa Kemal ile Cumhurbaşkanı arasındaki fark bu yani.Biri silahla verilen Milli Mücadele'yi,diğeri devrimleri temsil ediyor onlara göre.

Fark şu,Atatürk'ü komple yok saymak,Çanakkale'yi,Kurtuluş Savaşı'nı da yok saymak bir nevi.O aşamaya gelinecekse bile daha vakti var.Kalpaklı Gazi Mustafa Kemal ile Cumhurbaşkanı arasındaki fark bu yani.Biri silahla verilen Milli Mücadele'yi,diğeri devrimleri temsil ediyor onlara göre.

eeee adam lozanı yok sayıyor zaten bunların fikirlerini paylaşan tipler daha dün videosunu koydum izmiri tefriciye kurtardı diyor.Şimdi bunlar bulundukları mevki ve makamda açık açık biz Atatürk'ü yok sayıyoruz diyemiyorlar ama bütün icraatları bunun üzerine baktığında.

Adam 15 temmuz olaylarını bile kurtuluş savaşına denk görüyor itibarsızlaştırmaya çalışıyor.Yoksa kalkıp ben kurtuluş savaşını tanımıyorum Atatürk'ü tanımıyorum diyemiyorlar tabii ki.

eeee adam lozanı yok sayıyor zaten bunların fikirlerini paylaşan tipler daha dün videosunu koydum izmiri tefriciye kurtardı diyor.Şimdi bunlar bulundukları mevki ve makamda açık açık biz Atatürk'ü yok sayıyoruz diyemiyorlar ama bütün icraatları bunun üzerine baktığında.

Adam 15 temmuz olaylarını bile kurtuluş savaşına denk görüyor itibarsızlaştırmaya çalışıyor.Yoksa kalkıp ben kurtuluş savaşını tanımıyorum Atatürk'ü tanımıyorum diyemiyorlar tabii ki.

Öyle,bir sonraki aşama o zaten,ama ona daha var şimdilik.Yoksa Kadir Mısıroğlu da keşke Yunan galip gelseydi diyor mesela.Buna engel olunamazsa o son aşama da gerçekleşecek.

Öyle,bir sonraki aşama o zaten,ama ona daha var şimdilik.Yoksa Kadir Mısıroğlu da keşke Yunan galip gelseydi diyor mesela.Buna engel olunamazsa o son aşama da gerçekleşecek.

Yani anlatmak istediğim Atatürk ilke ve devrimlerinden hoşnut değiller ve bütün bu değerleri silmek istiyorlar yani bunları silmek ile Atatürk'ü ismini silmek arasında hiçbir fark yok.Nasıl ılımlı islam yalanı ile geldilerse şimdide biz Atatürk'ü seviyoruz yaaaa deyip onun bıraktığı bütün temelleri dümdüz ederek yola devam ediyorlar.

Yani anlatmak istediğim Atatürk ilke ve devrimlerinden hoşnut değiller ve bütün bu değerleri silmek istiyorlar yani bunları silmek ile Atatürk'ü ismini silmek arasında hiçbir fark yok.Nasıl ılımlı islam yalanı ile geldilerse şimdide biz Atatürk'ü seviyoruz yaaaa deyip onun bıraktığı bütün temelleri dümdüz ederek yola devam ediyorlar.

Mesela,2001-2002 döneminde Akp hangi söylemlerle iktidara geldi,inceleyelim;

Tarih '15 Eylul 2002 Erdoğan'ın dakikalarca Ayakta alkışlanan o konuşması - YouTube
Erdoğan'ın Eşcinsel Hakları Sozu - YouTube
Recep Tayyip Erdoğan vs Deniz Baykal - YouTube
Bir Zamanlar Erdoğan - Akp Grup Toplantısı 2001 - YouTube
AK PARTİ'NİN İLK TANITIM FİLMİ (2001) - YouTube

Şimdiki söylemlerine bak bir de.Şimdiki gibi davransaydı 2001'de 2002'de,iktidar olabilir miydi?Arada uçurum var resmen.

Yahu bu adamlar dun ak dediklerine bugun bok diyorlar o videolarda zaten durum ortada internet caginda yasiyoruz biraz arastiran gercekleri duymak isteyen adam acar bakar.15 yildir iktidardalar ozgurlukcu ozgurlukleri genisleten tek bir yasa cikarmislar mi bi bakin.Butun soylemleri gundem degistirmek ve goz boyamak uzerine

tapatalk

Yahu bu adamlar dun ak dediklerine bugun bok diyorlar o videolarda zaten durum ortada internet caginda yasiyoruz biraz arastiran gercekleri duymak isteyen adam acar bakar.15 yildir iktidardalar ozgurlukcu ozgurlukleri genisleten tek bir yasa cikarmislar mi bi bakin.Butun soylemleri gundem degistirmek ve goz boyamak uzerine

tapatalk

Çok güzel kullandılar işte o dönemde bu boşluğu.

kemal sunal dedik bakalım

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türklere hakaret eden Abdulhamit ile Türklerin atası konumundaki M.kemalin birincilik için yarışması m.kemale hakarettir.

İptal sebebi neymiş bence çok rahat hiç edebilirlerdi sonuçları gerçi böylesi daha zevkli olabilir onlar için

Köprülere ve tünellere isim koymak bi bana mi tuhaf geliyor.

Ayni halti avrupa'da da yiyorlar

Yap avrasya tüneli olsun bitsin iste

Köprülere ve tünellere isim koymak bi bana mi tuhaf geliyor.

Ayni halti avrupa'da da yiyorlar

Yap avrasya tüneli olsun bitsin iste

Dün tavsiyede bulundugumuz kişiyle ilgili googleye kimdir bu diye yazıp aratan olmuşmudur la :D

[FONT=pt_sansregular]Arslan, tünele ilişkin isim anketinin amacının dışına çıktığını söyledi. Bakan Arslan, "Değerlerimizin yarıştırılmasını doğru bulmuyoruz" dedi.

Doğrusu da budur ancak bizzat devlet yetkilileri yarıştırıyor değerleri birilerini sürekli anıyor, diğerlerini zaman zaman üstü kapalı, zaman zaman açık açık eleştiriyor, sevmediklerini gösteriyor ;) [/FONT]

Geri
Üst Alt