Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |
Aynen öyle Cesur.
Madrid'in son 3 maçını ve önceki istatistiklerine baktım genel olarak ilk 10dk 1-2 gol son 10dk ise çoğunlukla gol yiyen bir ekip. Buda demektir ki rakipler o dakikalarda baskı yapmış. Sevmesemde misal fener örneği Bursa maçında ilk maçta 15dk baskı ile 2 gol buldurlar 3.cü gol şanstı ama 2 golü baskı ile birşekilde buldurlar. Bizimde rakibin bu zaafını kullanarak bu dakikalarda hızlı ve agresif başlayıp golü bulup sonra oyunu gerek yatarak gerekse faul ile soğutmalıyız. Gol yememiz yüksek ihtimal. Ama biz atıp oyunu kontrol ve soğuk tutup 2-3 ü denemeliyiz. Evet burda bitiricilik ve beceri önem taşıyor son maçlardaki gol kaçırma rekoru kırarsak yazık olur gerçekten. Ama asla bu soğutup kontrollü oynamak demek geriye yaslanmak değil. Yine örnek Bursa'nın dün 3golü bulması gibi ağırdan alıp epey yattılar ve fenerin hızını kesip 3.golü buldular. Bunun gibi yani. Barış'ı sevmesemde oynamalı pres ve hızı ile.
Baros,Kewell,formda bir Arda ve Keita olsaydı bu maç banko bizim derdim renkdaş.
Hem içerde hem dışarda.
Fakat hücum yönümüz santrofor olarak çok zayıf,
eğer ki rakibe baskı uygular ve erken1 gol atabilirsek,ben maça kesinlikle baskılı başlama taraftarıyım, Madrid demorilize olacaktır.
ve bu üstünlüğü son 20 dakkaya kadar taşıyabilirsek bu forvet hattımıza rağmen 2 ya da daha fazlasını da bulabilirz.
aksi halde senin dediğin gibi kontraatak dayalı futbol oynarsak geriye yaslanırsak yiyeceğimiz bir gol bize çok pahalıya mal olabilir
onun için baskıcı ve topu ileri yarı saha da oynayabilecek bir sistem yaratmalıyız
Bunun içinde ilerde kanatlarda Arda ve Caner kesinlikle çok iyi olmalılar.
Aynı zmanda Elano yu da daha ofansif oynatarak ileri uçta dengelerini bozmayı denemeliyiz.
Aynen öyle Cesur.
Madrid'in son 3 maçını ve önceki istatistiklerine baktım genel olarak ilk 10dk 1-2 gol son 10dk ise çoğunlukla gol yiyen bir ekip. Buda demektir ki rakipler o dakikalarda baskı yapmış. Sevmesemde misal fener örneği Bursa maçında ilk maçta 15dk baskı ile 2 gol buldurlar 3.cü gol şanstı ama 2 golü baskı ile birşekilde buldurlar. Bizimde rakibin bu zaafını kullanarak bu dakikalarda hızlı ve agresif başlayıp golü bulup sonra oyunu gerek yatarak gerekse faul ile soğutmalıyız. Gol yememiz yüksek ihtimal. Ama biz atıp oyunu kontrol ve soğuk tutup 2-3 ü denemeliyiz. Evet burda bitiricilik ve beceri önem taşıyor son maçlardaki gol kaçırma rekoru kırarsak yazık olur gerçekten. Ama asla bu soğutup kontrollü oynamak demek geriye yaslanmak değil. Yine örnek Bursa'nın dün 3golü bulması gibi ağırdan alıp epey yattılar ve fenerin hızını kesip 3.golü buldular. Bunun gibi yani. Barış'ı sevmesemde oynamalı pres ve hızı ile.